18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AdamBrown 2019-02-10, 19:20 2
Strach tak sobie stać na skraju pola na ukrainie.
Zgłoś
żmij 2019-02-10, 21:32 2
Szparas napisał/a:

Oho, amerykańskie rakiety doszły. Jestem pewien, że głodujący ukraiński lud doceni swojego prezydenta w nadchodzących wyborach.
Jakby Poroszenko zależało na kraju to by już ojebał tych bojowników i uznał niepodległość tych republik ludowych a potem skupił się na odbudowie kraju (w którym za 20 lat zostanie może połowa populacji). Po co one ukraińskiej Ukrainie, jak tam sami Rosjanie żyją?

Nic nie musiało dochodzić. Sądząc po charakterystycznej, "stabilnej" trajektorii jest to 9m14 "Malutka". Ma je upadlina, mamy my (przynajmniej mieliśmy). W naszej armii był to PPK "Malutka. Stanowił uzbrojenie ppanc bewupów.
pl.wikipedia.org/wiki/9M14_Malutka
Zgłoś
poligon6 2019-02-11, 8:44 1
Szparas napisał/a:

Oho, amerykańskie rakiety doszły. Jestem pewien, że głodujący ukraiński lud doceni swojego prezydenta w nadchodzących wyborach.

Jakby Poroszenko zależało na kraju to by już ojebał tych bojowników i uznał niepodległość tych republik ludowych a potem skupił się na odbudowie kraju (w którym za 20 lat zostanie może połowa populacji). Po co one ukraińskiej Ukrainie, jak tam sami Rosjanie żyją?

Uwielbiam ten ruski bełkot.
Zgłoś
Krak 2019-02-11, 10:20 1
Za to 80.000 ukraińców w Krakowie ma się bardzo dobrze.
Zgłoś
Szparas 2019-02-11, 11:16 3
@poligon Kolego, jak nie masz nic mądrego to powiedzenia to może lepiej nic nie mów albo rozwiń swoją wypowiedź. Powiedz mi, jaki bełkot nie będzie ruski? "Ukraina to wielki przyjaciel Polski"? Ja tylko podzieliłem się jedyną, moim zdaniem, realistyczną strategią dla tego kraju. A mówiąc, że Poroszenko to tylko kolejna świnia żerująca na swoich podatnikach (jak wielu w Polsce, tylko tam jeszcze gorzej) to chyba nie naruszam żadnego tabu...
Zgłoś
TB303 2019-02-11, 11:26
Swołocz walczy ze swołoczom - to jest jedyna słuszna prawda o konflikcie ukraińsko-rosyjskim.
Zgłoś
poligon6 2019-02-11, 11:41 1
Szparas napisał/a:

@poligon Kolego, jak nie masz nic mądrego to powiedzenia to może lepiej nic nie mów albo rozwiń swoją wypowiedź. Powiedz mi, jaki bełkot nie będzie ruski? "Ukraina to wielki przyjaciel Polski"? Ja tylko podzieliłem się jedyną, moim zdaniem, realistyczną strategią dla tego kraju. A mówiąc, że Poroszenko to tylko kolejna świnia żerująca na swoich podatnikach (jak wielu w Polsce, tylko tam jeszcze gorzej) to chyba nie naruszam żadnego tabu...

To może niech Rosja odda Kaliningrad i połowe syberi bo tez nie maja co żreć. Rosja zawsze była wrogiem Polski i wszelkie jej wzmacniane nawet kosztem upadliny nie lezy w interesie Polski. Dlatego pisze że uprawiasz ruski bełkot. Sołżenicyn pisał o takich pozyteczni idioci albo gównojady. Poczytaj sobie na ten temat jak za czasów zimnej wojny uprawiali propagande na zachodzie.

"Pożyteczni idioci, pożyteczny idiota (ros. поле́зный идиот, transkrypcja polska: poleznyj idiot[1]) czasem też użyteczny idiota – pejoratywne określenie przypisywane Leninowi, który miałby tak określać zachodnich dziennikarzy piszących entuzjastycznie o rewolucji bolszewickiej i ukrywających jej niepowodzenia.

Po II wojnie światowej określenie zostało przejęte przez antykomunistów – przede wszystkim amerykańskich – do określania osób i środowisk sympatyzujących z ZSRR i jego polityką, działających jako rzeczywiści lub domniemani agenci wpływu ZSRR, by podkreślić, że ich działania obiektywnie pomagają ZSRR w okresie zimnej wojny."

Według Wiktora Suworowa w GRU oraz KGB osoby nie będące ich zarejestrowanymi tajnymi współpracownikami, ale pomagające im w działalności antypaństwowej na Zachodzie z pobudek ideologicznych określano pogardliwym określeniem gównojad (ros. говноед)[5].

Jak widac sporo zostało tych idiotów i gównojedów na świecie.
Zgłoś
Ukesu 2019-02-11, 13:43 1
poligon6 napisał/a:

To może niech Rosja odda Kaliningrad i połowe syberi bo tez nie maja co żreć. Rosja zawsze była wrogiem Polski i wszelkie jej wzmacniane nawet kosztem upadliny nie lezy w interesie Polski. Dlatego pisze że uprawiasz ruski bełkot. Sołżenicyn pisał o takich pozyteczni idioci albo gównojady. Poczytaj sobie na ten temat jak za czasów zimnej wojny uprawiali propagande na zachodzie.
"Pożyteczni idioci, pożyteczny idiota (ros. поле́зный идиот, transkrypcja polska: poleznyj idiot[1]) czasem też użyteczny idiota – pejoratywne określenie przypisywane Leninowi, który miałby tak określać zachodnich dziennikarzy piszących entuzjastycznie o rewolucji bolszewickiej i ukrywających jej niepowodzenia.
Po II wojnie światowej określenie zostało przejęte przez antykomunistów – przede wszystkim amerykańskich – do określania osób i środowisk sympatyzujących z ZSRR i jego polityką, działających jako rzeczywiści lub domniemani agenci wpływu ZSRR, by podkreślić, że ich działania obiektywnie pomagają ZSRR w okresie zimnej wojny."
Według Wiktora Suworowa w GRU oraz KGB osoby nie będące ich zarejestrowanymi tajnymi współpracownikami, ale pomagające im w działalności antypaństwowej na Zachodzie z pobudek ideologicznych określano pogardliwym określeniem gównojad (ros. говноед)[5].
Jak widac sporo zostało tych idiotów i gównojedów na świecie.

Weź się zjebie puknij w głowę jak każdego kto nie ciągnie druta twojej wymarzonej opcji nazywasz gównojedem. Sam jesteś pożyteczny idiota bo zamiast jak Szparas prowadzić inteligętną dyskusję to obrażasz i udajesz pseudointeligenta. Gówno wiesz o historii gawnojedów a próbujesz brylować. Typowy odpad polskiego internetu. Idź ciągnąć pałę banderowcom bo to wali w interesy rosji....
Zgłoś
Szparas 2019-02-11, 13:50 1
@2up
A czy ja chce coś zmieniać w Ukrainie? Możliwe, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem (bez obaw, to popularne w dzisiejszych czasach). Jedyne o czym pisałem to najlepszym wyjściu dla UKRAINY. Putin tylko czeka aż Ukraińcy na kolanach będą prosić o dołączenie do Rosji (raczej nie za jego kadencji). I dlatego opłaca mu się wojna na Ukrainie. Wojsko ma coś do roboty i taktyka się im polepsza, może testować nowy sprzęt, wykorzystywać stary - a to wszystko przy minimalnym koszcie. Gdy wojna się skończy, prędzej czy później separatyści będą chcieli stać się częścią Rosji. I będą oczekiwali wpomowania w nich olbrzymich sum pieniędzy (jak na Krymie). Ukraińcy się wykrwawiają na tym konflikcie i nie mają nic do zyskania oprócz paru milionów biednych obywateli i trochę gruzu.

W interesie Polski leży dbanie o interes Polski a nie bawienie się w jakieś durne międzywiekowe wojenki. Jakoś z Niemcami jesteśmy razem w Unii i są chyba naszym największym partnerem handlowym, a Niemcy byli o wiele większym zagrożeniem dla Polski od zarania jej dziejów niż Rosja.
Zgłoś
poligon6 2019-02-11, 14:05 1
Ukesu napisał/a:

Weź się zjebie puknij w głowę jak każdego kto nie ciągnie druta twojej wymarzonej opcji nazywasz gównojedem. Sam jesteś pożyteczny idiota bo zamiast jak Szparas prowadzić inteligętną dyskusję to obrażasz i udajesz pseudointeligenta. Gówno wiesz o historii gawnojedów a próbujesz brylować. Typowy odpad polskiego internetu. Idź ciągnąć pałę banderowcom bo to wali w interesy rosji....

Nie ujadaj kundelku. Tak was nazwał Sołżenicyn. Idioci zmanipulowani wtedy komunistyczna a dziś roSSyjska propagandą. Łykacie jak pelikany, mysląc ze to własne zdanie, stąd nazwa gównojedy.

Szparas napisał/a:

Jedyne o czym pisałem to najlepszym wyjściu dla UKRAINY. Putin tylko czeka aż Ukraińcy na kolanach będą prosić o dołączenie do Rosji (raczej nie za jego kadencji). I dlatego opłaca mu się wojna na Ukrainie. Wojsko ma coś do roboty i taktyka się im polepsza, może testować nowy sprzęt, wykorzystywać stary - a to wszystko przy minimalnym koszcie. Gdy wojna się skończy, prędzej czy później separatyści będą chcieli stać się częścią Rosji. I będą oczekiwali wpomowania w nich olbrzymich sum pieniędzy (jak na Krymie). Ukraińcy się wykrwawiają na tym konflikcie i nie mają nic do zyskania oprócz paru milionów biednych obywateli i trochę gruzu.

To Putin ma wypierdalac ze zrabowanych terenów i tyle w temacie. A to na ten temat ma do powiedzenia dział propagandy roSSyjskiego GRU zwisa mi kalafiorem. To ze łykacie ruskie gówno to wasza sprawa. Reszta cywilizowanego swiata sądzi inaczej

Szparas napisał/a:

W interesie Polski leży dbanie o interes Polski a nie bawienie się w jakieś durne międzywiekowe wojenki. Jakoś z Niemcami jesteśmy razem w Unii i są chyba naszym największym partnerem handlowym, a Niemcy byli o wiele większym zagrożeniem dla Polski od zarania jej dziejów niż Rosja.

Po pierwsze Niemcy to nie RoSSja, która nadal jest zagrożeniem dla Polski, wiekszym niż Niemiecki neokolonializm , którego reprezentantem jest ryzy chój.
Po druugie to Rosja łamie obecnie prawo nie Niemcy
Zgłoś
Wiewór 2019-02-11, 14:10
brauza napisał/a:

Coś pojebałeś z tymi terrorystami.

Wszystko dobrze napisał.

David-kun napisał/a:

O chuj tu chodzi, pocisk sobie leci z 7-8 sekund co dawalo im multum czasu na zareagowanie i odskoczenie

Za dużo filmów i gier oglądasz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem