Film bez dźwięku, śmiało od 00:09. Linią oddzielającą armię ukraińską od pro-rosyjskich terrorystów jest okop:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa, zabili ufoludki w zielonych ekokubraczkach,
szkoda, niemniej
chętnie czerwone flaki bym zobaczy na hardzie
szkoda, niemniej
chętnie czerwone flaki bym zobaczy na hardzie
Syria nam się tutaj robi, tam już od dłuższego czasu w piechotę lecą TOWy i inne przeciwpancerne zabawki.
chyba sami sa terorystami zabijaja dzieci gwalca kobiety bo chcca miec spokuj dlatego sa separytstami bo maja dosc zycia w nedxy i utrzymywac durze miasta u nas pracuja niby kradna mafie zakladaja robia burdy by ci z dalszego wschodu nie mogli przyjerzdzac
Tępić jebanych bolszewików, bo się rozejdą po Europie ze swoimi chorymi ideami!!!
O chuj tu chodzi, pocisk sobie leci z 7-8 sekund co dawalo im multum czasu na zareagowanie i odskoczenie, a oni sobie stoją i nic z tego nie robią... to zajebiste wojaki
David-kun napisał/a:
O chuj tu chodzi, pocisk sobie leci z 7-8 sekund co dawalo im multum czasu na zareagowanie i odskoczenie, a oni sobie stoją i nic z tego nie robią... to zajebiste wojaki
Bohaterska armia upadlińska nigdy nie strzela do wojaków. Są uzbrojeni i mogliby chcieć oddać. Upadlińcy strzelają wyłącznie do cywili, ale za to zawsze z zaskoczenia.
Ta uciec jak się rakiety nie spodziewasz, 7-8 sekund to sporo czasu... W battlefieldzie może tak, ale w życiu już tak różowo nie jest.
Cały czas mnie dziwi czemu na tych filmikach często strzelają rakietami w grupki piechoty. Przecież to takie marnotrawstwo.
Cały czas mnie dziwi czemu na tych filmikach często strzelają rakietami w grupki piechoty. Przecież to takie marnotrawstwo.
Poprawiam autora: banderowcy mordercy z prawego sektora ostrzelali rosyjskich bojowników.
Katie napisał/a:
Poprawiam autora: banderowcy mordercy z prawego sektora ostrzelali rosyjskich bojowników.
Chyba armia ukrainska walczy z terrorystami.
Oho, amerykańskie rakiety doszły. Jestem pewien, że głodujący ukraiński lud doceni swojego prezydenta w nadchodzących wyborach.
Jakby Poroszenko zależało na kraju to by już ojebał tych bojowników i uznał niepodległość tych republik ludowych a potem skupił się na odbudowie kraju (w którym za 20 lat zostanie może połowa populacji). Po co one ukraińskiej Ukrainie, jak tam sami Rosjanie żyją?
Jakby Poroszenko zależało na kraju to by już ojebał tych bojowników i uznał niepodległość tych republik ludowych a potem skupił się na odbudowie kraju (w którym za 20 lat zostanie może połowa populacji). Po co one ukraińskiej Ukrainie, jak tam sami Rosjanie żyją?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów