📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo ładnie się zachował. Pozycja boczna ustalona wykonana wzorowo
Każdy Ukrainiec powinien mieć obroże na wjazd do Polski , jak coś będzie odpierdalal to aktywować truciznę w tej obroży , a później wyjebac śmiecia na stronę ukraińska i po sprawie
mmarekk napisał/a:
Bardzo ładnie się zachował. Pozycja boczna ustalona wykonana wzorowo
e tam, po prostu portfel mu zajumał
Jak w GTA kurwa... ale to jakieś wewnętrzne wojny kałmukow tak więc na plus .....
W opisie jest wielbłąd.... Jacy kurwa ludzie???
Ukraińcy to zawistny, mściwy "naród". Nie wolno takim pomagać, ani wpuszczać barachła. kundle z pis odpowiedzą za tą swoją "politykę".
Sprytnie wymyślił z tym samochodem
Samochód go przejechał, bez kierowcy. Genialny plan.
darayavahus napisał/a:
Ukraińcy to zawistny, mściwy "naród". Nie wolno takim pomagać, ani wpuszczać barachła. kundle z pis odpowiedzą za tą swoją "politykę".
O, jaki śmieszny debil. Uważa, że politycy za coś odpowiedzą
A druga sprawa:
- >zawistny, mściwy "naród"<- to określenie doskonale pasuje też do Polaków. W UK jak Polak Ci nie zaszkodził celowo to już ci pomógł. U nas... Wiadomo, są i ludzie i kurwy. Których więcej...? Zależy w czym pracujesz. Ja mam farta, że bydło mogę olewać i separować ode mnie. Ale jakbyś np poszedł do branży pośrednictwa nieruchomości.... człowieku jakie to jest kurwa bagno....
Achujwamdotego napisał/a:
Każdy Ukrainiec powinien mieć obroże na wjazd do Polski , jak coś będzie odpierdalal to aktywować truciznę w tej obroży , a później wyjebac śmiecia na stronę ukraińska i po sprawie
Wyjebać to ciebie.
Szczekasz zza monitora ze swej budy.
Łańcuch masz za długi?
Dwóch banderowców wpadło na siebie.
Trochę się rozczarowałem. Nie spodziewałem się cofania.
Każdy Słowianin po urodzeniu powinien mieć taką obrożę, z ładunkiem wybuchowym, jak w "Legionie Samobójców", na tyle małym, że rozsadzi tylko gardło, każdy Słowianin i Arab powinien takie mieć i murzyn, bo potomkowie Chama i Ismaela to najgorsze bydło.
O, ruski trol się rozdarł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów