Wołów
Wołów
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeśli ktoś ma wiarygodne źródło (a nie post na Fejsie czy VKontakte), proszę o podanie — wśród ukraińców zjeby też się zdarzają. Ale póki co onuce zbyt się produkują.
Tak, szczekajcie sobie, wyzywajcie mnie od banderowców i lewaków, mam to w dupie. I nie zapomnijcie zaznaczyć, że ruskich nienawidzicie tak samo jak ukrów, żeby ktoś się nie domyślił, że jesteście agentami Putina. A potem sklepcie sobie kapucyna dla rozładowania emocji, jak zawsze.
Chuj wam wszystkim w dupę, pryszczaci fani Konfederosji, wielbiciele Grzesia B., Korwinka i innego prawackiego planktonu. I co, naprawdę myślicie, że jesteście Polakami? Zwykłe ruskie kurwy jesteście. W wagony was powinni załadować i wysłać na Ukrainę prosto na front jako mięso armatnie, tylko do tego się nadajecie. Wolę tu pracujących Ukraińców niż polskich gówniarzy na garnuszku rodziców i sfrustrowanych przegrywów, co potrafią tylko szczekać w internecie. Ci Ukraińcy są więcej warci niż wy. Pewnie dlatego tak ich nienawidzicie, z zawiści.
Nagrywający mógł wyjść i pomóc Naszemu a nie pizdu drze "te ukrainiec" ha tfu
Ciekawe bohaterze czy Ty byś wylazł. A ukra wypierdolic za granicę niech do swojej swoczy wraca. Myślą chamy ze swój gnój mogą u nas robić
Nagrywający mógł wyjść i pomóc Naszemu a nie pizdu drze "te ukrainiec" ha tfu
Ciekawe bohaterze czy Ty byś wylazł. A ukra wypierdolic za granicę niech do swojej swoczy wraca. Myślą chamy ze swój gnój mogą u nas robić
Czy ktoś ma źródło że to faktycznie ukr? Bo jest ostatnio taki zalew kiepskiej jakości kacapskich fejków że defaultowo zakładam że to fałszywka.
Jeśli ktoś ma wiarygodne źródło (a nie post na Fejsie czy VKontakte), proszę o podanie — wśród ukraińców zjeby też się zdarzają. Ale póki co onuce zbyt się produkują.
Tu źródła nikogo nie interesują. Młoty uwierzą we wszystko. Wrzucasz filmik z dupy na niszowy portal, a opis robi całą historię. I nikt tego nie sprawdza, bo po co? Później fakty nie pasują do teorii, ale co z tego? Tym gorzej dla faktów! Fejk już poszedł, nie da się go sprostować, każdy wierzy w co chce. Tak się manipuluje ciemnym ludem, ruscy opanowali to do perfekcji.
No to teraz: Trzy, dwa, jeden... Eksplozja ruskiego gówna na Sadolu!
Tak, szczekajcie sobie, wyzywajcie mnie od banderowców i lewaków, mam to w dupie. I nie zapomnijcie zaznaczyć, że ruskich nienawidzicie tak samo jak ukrów, żeby ktoś się nie domyślił, że jesteście agentami Putina. A potem sklepcie sobie kapucyna dla rozładowania emocji, jak zawsze.
Chuj wam wszystkim w dupę, pryszczaci fani Konfederosji, wielbiciele Grzesia B., Korwinka i innego prawackiego planktonu. I co, naprawdę myślicie, że jesteście Polakami? Zwykłe ruskie kurwy jesteście. W wagony was powinni załadować i wysłać na Ukrainę prosto na front jako mięso armatnie, tylko do tego się nadajecie. Wolę tu pracujących Ukraińców niż polskich gówniarzy na garnuszku rodziców i sfrustrowanych przegrywów, co potrafią tylko szczekać w internecie. Ci Ukraińcy są więcej warci niż wy. Pewnie dlatego tak ich nienawidzicie, z zawiści.
Nie jesteś żadnym banderowcem czy lewakiem, na to musiałbyś jakoś zasłużyć. Jesteś po prostu zwykłym, pospolitym debilem chociaż po twoim nicku wnoszę,
że piszesz te brednie dla beki żeby później czytać komentarze i się jarać tym więc jeszcze gorzej.
Dziękuje, mówił JKM.
No to teraz: Trzy, dwa, jeden... Eksplozja ruskiego gówna na Sadolu!
Więcej warty ukrainiec? No niech Ci będzie, że może tak bo tania siła robocza ale ukrainki około 100zł na Roksie chodzą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów