18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Losblo232 2024-04-03, 5:19 1
Piwka na ulicy nie można używać
Zgłoś
rutrar 2024-04-03, 5:22
Policja ma juz nagranie?
Zgłoś
Ciposzka 2024-04-03, 5:44 1
I co ,oni są nietykalni
Zgłoś
rutrar 2024-04-03, 5:48 1
Ciposzka napisał/a:

I co ,oni są nietykalni

Nie chrzań głupot
Zgłoś
Quba23 2024-04-03, 6:47 10
Sadisticowe ukrofile już chcą temu ukraincowi galę ojebac, ha tfu na was hrywienki zaplute.
Zgłoś
k................8 2024-04-03, 7:00 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

No to teraz: Trzy, dwa, jeden... Eksplozja ruskiego gówna na Sadolu!
Tak, szczekajcie sobie, wyzywajcie mnie od banderowców i lewaków, mam to w dupie. I nie zapomnijcie zaznaczyć, że ruskich nienawidzicie tak samo jak ukrów, żeby ktoś się nie domyślił, że jesteście agentami Putina. A potem sklepcie sobie kapucyna dla rozładowania emocji, jak zawsze.
Chuj wam wszystkim w dupę, pryszczaci fani Konfederosji, wielbiciele Grzesia B., Korwinka i innego prawackiego planktonu. I co, naprawdę myślicie, że jesteście Polakami? Zwykłe ruskie kurwy jesteście. W wagony was powinni załadować i wysłać na Ukrainę prosto na front jako mięso armatnie, tylko do tego się nadajecie. Wolę tu pracujących Ukraińców niż polskich gówniarzy na garnuszku rodziców i sfrustrowanych przegrywów, co potrafią tylko szczekać w internecie. Ci Ukraińcy są więcej warci niż wy. Pewnie dlatego tak ich nienawidzicie, z zawiści.

Ogólnie to gówno prawda. Widocznie firmę w której pracujesz, nie stać na polskiego fachowca i zatrudnia tylko polskich wymoczków świeżo wyrwanych od spódnicy mamusi i oczywiście ukraincow wśród których jest kilku, co coś umie.
Zgłoś
tolek01 2024-04-03, 7:17 4
smc napisał/a:

Ukr w klapkach, a najebał dwóch żołnierzy wyklętych.
To dlatego putin sobie nie radzi.

sledzisz w ogole co sie na froncie dzieje czy tylko zakładke wojna na ukrainie na sadolu oglądasz że takie głupoty wypisujesz ?
Zgłoś
Dawid0101 2024-04-03, 7:47 1
uzumw napisał/a:

Za ryj, wyjebać za granicę i niech walczy. Wszyscy którzy teraz mi zaczną pisać ty onuco, pierdolnijcie się w łeb

Za granicą polaczki też gwałcą, rabują i mordują- niech wracają do Polski pracować za miskę ryżu wszyscy a nie ludzi ze wschodu polscy biznesmeni wykorzystują.
Zgłoś
KewinDeBrujne 2024-04-03, 8:41 4
Przecież to jakiś menel, odpad społeczny. Takich patusow mogą nawet zabijać, nie szkoda ich. Już serio bardziej cenię homosiow, ultra lewaków, nawet pracujących ukrow czy innych niż takich patusow, 500+ czy pseudo patriotów żołnierzy wyklętych. Pasożyt, nieużytek społeczny, tfu!
Zgłoś
cerber14 2024-04-03, 9:05 2
Gdzie husaria, która rzekomo patroluje ulice i jest gotowa do walki o każdej porze dnia i nocy? Pierdolenie, że w Polsce by to nie przeszło bla bla można włożyć między bajki. Jak nie gwałty w centrum Warszawy to kolejne zadymy, rozjeżdżanie ludzi w Szczecinie, a husaria śpi hahah
Zgłoś
Butcher08 2024-04-03, 9:09 2
Złapać ta kurwe i nogi połamać śmieć pierdolony
Zgłoś
esese7 2024-04-03, 9:09 4
Ale o co ta cała spina? Chuj mnie interesuje, czy to Ukrainiec bije Polaka, czy Polak Ukraińca. jeśli nie wiem o co chodzi. Dwóch najebanych gości leży na ulicy i co? Chuj wie czy poszło o narodowość, o piwo, czy większego kutasa., a wszyscy się podniecają jakby wnuczek Bandery katował obrońców flagi, godła i 1000 letniej historii Polski. Chuj wie o co poszło , tylko tytuł jak na wp.pl czy innym fakcie.
Zgłoś
GeorgeHarvey1 2024-04-03, 9:38 3
darek1234 napisał/a:

Kacapskie pizdy wyszły z nory?

wolow.policja.gov.pl/dwl/aktualnosci/bieza

majeńka napisał/a:

Czy ktoś ma źródło że to faktycznie ukr? Bo jest ostatnio taki zalew kiepskiej jakości kacapskich fejków że defaultowo zakładam że to fałszywka.
Jeśli ktoś ma wiarygodne źródło (a nie post na Fejsie czy VKontakte), proszę o podanie — wśród ukraińców zjeby też się zdarzają. Ale póki co onuce zbyt się produkują.

wolow.policja.gov.pl/dwl/aktualnosci/bieza
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2024-04-03, 9:41 3
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tak, szczekajcie sobie, wyzywajcie mnie od banderowców i lewaków, mam to w dupie. I nie zapomnijcie zaznaczyć, że ruskich nienawidzicie tak samo jak ukrów, żeby ktoś się nie domyślił, że jesteście agentami Putina. A potem sklepcie sobie kapucyna dla rozładowania emocji, jak zawsze.
Chuj wam wszystkim w dupę, pryszczaci fani Konfederosji, wielbiciele Grzesia B., Korwinka i innego prawackiego planktonu. I co, naprawdę myślicie, że jesteście Polakami? Zwykłe ruskie kurwy jesteście. W wagony was powinni załadować i wysłać na Ukrainę prosto na front jako mięso armatnie, tylko do tego się nadajecie. Wolę tu pracujących Ukraińców niż polskich gówniarzy na garnuszku rodziców i sfrustrowanych przegrywów, co potrafią tylko szczekać w internecie. Ci Ukraińcy są więcej warci niż wy. Pewnie dlatego tak ich nienawidzicie, z zawiści.

o i fajnopolaczek się uśmiecha
Zgłoś
GeorgeHarvey1 2024-04-03, 9:44 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ty naprawdę taki jebnięty jesteś, czy tylko w trolla się bawisz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem