Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zaraz zlecą sie obroncy praw zwierząt, to znaczy ukrainców i beda wyzywac wszystkich od onuc ruskich
Ależ oczywiście, że tak bo ty chyba masz słabą pamięć i zapominasz kto jest winowajcą tego całego kryzysu. Oczywiście ruskie. Wiadomo, że każdy kraj posiada w swoim społeczeństwie tak zwaną śmietankę jak ten tu na filmie i oprócz normalnych pracowitych rodzin, wyedukowanych itd. uciekli przed wojną takie właśnie 500+ lub inne odpady, ale to wciąż jest konsekwencja tego, że jakiś stary komuch razem ze swoim zidiociałym ludem postanowił pobawić się w wojnę i zaatakować bez powodu sąsiada. Ty i ludzie ci podobni widzicie tylko skutki a nie przyczyny problemów...
Co kurwa pierdolisz????
Koło mnie ukropitki mieszkają od kilku lat, bydło w huj. Więc pierdolenie, że to wina ruskich.... no weź kurwa i jebnij się w łeb.
Więc kurwa dla mnie to podludzie. Bo nie jest tak, że mieszkają ci sami, no to może akurat trafiła się patologia. Rotacja jest częsta, ekipa się zmienia, a jak robili bydło, tak robią....
UP
Co kurwa pierdolisz????
Koło mnie ukropitki mieszkają od kilku lat, bydło w huj. Więc pierdolenie, że to wina ruskich.... no weź kurwa i jebnij się w łeb.
Więc kurwa dla mnie to podludzie. Bo nie jest tak, że mieszkają ci sami, no to może akurat trafiła się patologia. Rotacja jest częsta, ekipa się zmienia, a jak robili bydło, tak robią....
Tych ukrów to chyba do Twojego poziomu i Twoich kolegów sebixów dobierają i osiedlają w okolicy, żebyś się nie wyróżniał .
Tych ukrów to chyba do Twojego poziomu i Twoich kolegów sebixów dobierają i osiedlają w okolicy, żebyś się nie wyróżniał .
Przyjedź im wyliż rowy...
Na całym osiedlu mieszkają spokojni Polacy, nie ma burd, nie ma wypierdalania śmieci do rowu, Mieszkają rodziny....
Cisza i spokój...
Wprowadzają się ukry i wszystko się zmienia. Pijaństwo, burdy, bójki, hałasy..... No ale ty kurwa wiesz lepiej....
zaraz zlecą sie obroncy praw zwierząt, to znaczy ukrainców i beda wyzywac wszystkich od onuc ruskich
Ruski śmieciu mam nadzieję że twoja rodzina zginęła w drugiej wojnie światowej i że sąsiedzi też mówili że okupanci są okej. Śmieciu gdyby nie Rosja to żylibyśmy w kraju na poziomie niemiec czy Holandii no ale brat z wschodu powiedział że pomocy nie potrzebujemy ale co ty tam śmieciu możesz z historii wiedzieć tfuu ci w ryj pajacu
Ruski śmieciu mam nadzieję że twoja rodzina zginęła w drugiej wojnie światowej i że sąsiedzi też mówili że okupanci są okej. Śmieciu gdyby nie Rosja to żylibyśmy w kraju na poziomie niemiec czy Holandii no ale brat z wschodu powiedział że pomocy nie potrzebujemy ale co ty tam śmieciu możesz z historii wiedzieć tfuu ci w ryj pajacu
Cóż można rzec...
Niby masz rację, znaczy- historycznie, ale widać, że nick nieprzypadkowy. Chyba, żeś Pan tu z upadliny przybył- to rozumiem.
Miłego wieczoru życzę...
Takie są efekty połączenie bardzo niskiego ilorazu inteligencji z alkoholem/narkotykami, czyli to co sobą reprezentują nasi goście zza Buga.
Muszę powiedzieć, że mnie pocieszyłeś. Wynika z tego, że przynajmniej IQ mam niemałe
oczekiwany zbiorowy wysryw
Polacy tak jak Rosjanie powinni neutralizować tą zarazę najlepiej fosforem
Polacy tak jak Rosjanie powinni neutralizować tą zarazę najlepiej fosforem
Nie, nie, nie...
Nie "tak jak Rosjanie".
Tak jak Rosjan!
Jebać sowietów!
Ruskich i postnazistowskich, upadlińskich.
Dosrywajac się do Ukrainców tylko o to ze sa Ukraińcami wpisujecie się w retorykę Kremla więcej jestescie jebanymi onucami lachociagami Putina.
Debile zawsze łykają propagandę po same jaja
UP
Co kurwa pierdolisz????
Dzięki temu że wystawili nosy poza swój kraj wiedzą, co mogą stracić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów