📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zaraz zlecą sie obroncy praw zwierząt, to znaczy ukrainców i beda wyzywac wszystkich od onuc ruskich
A może jakieś źródełko, bo stopcham to tak nie za specjalnie wiarygodne.
Kriski napisał/a:
A może jakieś źródełko?
Zamość 14.08.2022
"Kaskader oddalił się po zdarzeniu, kierujący po czasie zgłosił się na komendę z nagraniem,
następnie został wezwany na miejsce zdarzenia gdzie były już prowadzone czynności wobec
Ukraińca, który w między czasie skoczył na co najmniej jeszcze dwa pojazdy w tym na radiowóz.
Prawdopodobnie był pod wpływem jakichś środków i został zawieziony do szpitala psychiatrycznego."
Kriski napisał/a:
A może jakieś źródełko, bo stopcham to tak nie za specjalnie wiarygodne.
o2.pl/informacje/ukrainiec-wpadl-w-szal-w-zamosciu-ruszyl-nawet-na-pol...
Proszę bardzo. Choć dla mnie StopCham jest bardziej wiarygodny niż o2.
żmij napisał/a:
Mogłeś coś z TVP1 albo TVN dodać , przynajmniej byłby cyrk.
Kriski napisał/a:
Mogłeś coś z TVP1 albo TVN dodać , przynajmniej byłby cyrk.
Poziom wiarygodności- w sumie zbliżony
O ile na spedalonym jewtubku, doskonała większość komentarzy to zawsze jebane bezmózgie lewactwo, to w tym przypadku widać, że naród zaczyna w końcu otwierać oczy.
żmij napisał/a:
Hipnotyzujące to źródełko.
petru23 napisał/a:
Buta na ryj mog mu sprzedać za uszkodzenie maski
Dokładnie, zjechać na bok, tak aby kamerka nie obejmowała i sprzedać parę kopów na mordę. Można później powiedzieć, że to w wyniku upadku.
Kaluru11 napisał/a:
jebać ukraińców skurwiałe sabaki
Chwała Wielkiej Rosji
Aż tak to nie...
Najlepiej, żeby się wyzerowali, sowieci jebani z obu stron konfliktu.
Wincyj kurwa wincyj kurwa. Wincyj ukropitków.... będzie opał na zimę.
Tyle kurwa banderowców i się dziwicie..przestępstwa wzrosły rok do roku 25%. Te pedały co siedzą w piwnicach i wyzywają od "ruskich onuc" polecam Warszawę w sobotę wieczorem, zobaczycie jak nasza Polska wygląda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów