📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Raider napisał/a:
Dobrze że dwóch naszych największych wrogów toczy ze sobą wojnę
Pierwszy raz, gdy Żydzi zrobili coś pożytecznego-sprowokowali wojnę domową. Jedni zapomną na wiele lat o zdobywaniu Przemyśla, drudzy przetestowali wszystkie zabawki NATO i Polska też na wiele lat przestanie im pachnieć.
Gdzie widzicie kota na tym filmie?
Chuj mu na grób.
Kot ma jeszcze 7 żyć U nas ostatnio jakieś pojeby z widłami psa męczyły więc bez narodowej hipokryzji ludziska
No i elegancko... niech przyjedzie do PL i te yebane sierściuchy powystrzela co do jednego!
Jebac kurwę! Tę lufę to mu w dupe wsadzić i wystrzelić!
mwaski napisał/a:
Gdzie widzicie kota na tym filmie?
Najlepiej go widać od 13. sekundy. Może kręcisz myszą i zasłania ci ten pasek z plejera (czy jak to się nazywa).
Od samego początku duży najazd kamery na pudełko z Ukraińską flagą. Czy wy zjeby z Petersburga nie możecie choć trochę się postarać i robić ustawki choć minimalnie wiarygodne?
Ah nie, zapomniałam że kacap <<<<<<< najgorszy asfalt, do lepszych ustawek wymagane jest choć trochę inteligencji.
Ah nie, zapomniałam że kacap <<<<<<< najgorszy asfalt, do lepszych ustawek wymagane jest choć trochę inteligencji.
Antoni79 napisał/a:
Pierwszy raz, gdy Żydzi zrobili coś pożytecznego-sprowokowali wojnę domową. Jedni zapomną na wiele lat o zdobywaniu Przemyśla, drudzy przetestowali wszystkie zabawki NATO i Polska też na wiele lat przestanie im pachnieć.
Czytałem co napisałeś kilka razy, ale za chuja ciężko to zrozumieć. Co tam ci na historii w beret wsadzili, chyba żeś samouk?
Znam sprawiedliwsze układy:
Rusek + wiatrówka + ukrainiec + telefon = sprawiedliwy układ
Rusek + wiatrówka + ukrainiec + telefon = sprawiedliwy układ
Scout napisał/a:
No i elegancko... niech przyjedzie do PL i te yebane sierściuchy powystrzela co do jednego!
...a może ciebie i twoja przygłupawą rodzinę szmaciany łbie!
jawox napisał/a:
DO ADMINISTRACJI!!! Proszę o usunięcie tego materiału w trybie NATYCHMIASTOWYM!!!
Jak ci tak przyjemnie to wsadź sobie w dupę tę wiatrówkę i uzupełnij braki żelaza w organizmie kretynie.
a ty jesteś na sadisticu czy jakims tik tokowym gównie? jak ci szkoda zwierzaczków to wypierdalaj na koszernego pejsbuka , tam sobie je poogladasz w pełnej cenzurze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów