Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zmień nick na "ruSSka pizda", Budda kojarzy się z czymś mądrym, a nie z ruSSKim szmaciarstwem. Polak i Ukrainiec w jednym szeregu teraz stoją, a wy - ruSSka swołocz - niedługo będziecie Chińczykom buty pastować i zapierdalać na ich polach
w jakim jednym szeregu , cos ci sie popierdoliło w tym durnym banderowskim łbie , ukry sa od tego ,zeby napierdalac się za nas z kacapem, tak jak robili to kiedyś chroniac naszych wschodnich rubiezy przed tatarem, turkiem i moskalem , tyle w tym temacie , nikt was nie kocha i bracmi naszymi nie jesteście , chuja się od kacapów róznicie , ta sama krew i te same zezwierzęcenie.
Ale zlot kacapskich trollkont w komentarzach, zarejestrowanych w ciągu kilka miesięcy, aż się na wymioty zbiera. A nawet jeśli to ukraiński gówniak - to o czym to świadczy? O niczym, bo dzieciaki mają kiełbie we łbie na każdej szerokości geograficznej. Ale ruskim kurwom z farm trolli to wystarczy żeby w Polsce dolewać oliwy do ognia.
opierdol mu banderowska kiełbasa i skończ pierdolić
Od samego początku duży najazd kamery na pudełko z Ukraińską flagą. Czy wy zjeby z Petersburga nie możecie choć trochę się postarać i robić ustawki choć minimalnie wiarygodne?
Ah nie, zapomniałam że kacap <<<<<<< najgorszy asfalt, do lepszych ustawek wymagane jest choć trochę inteligencji.
Jakie pudełką z flagą ślepy debilu? to jest śrut do wiatrówki , a kolory to żółty , czarny , niebieski, ehh niedojebańcy banderowscy, w pszczoły z chersonia , paszteciki, drony strącane doniczkami na słowo uwierzą, na filmie pokażesz im banderowca będa pierdolili ,ze to ruski , i że tam nie ma kota i wgl wszystko propaganda , maska na ryj zapierdalaj po piąta dawkę , na fejsie "stay home " i banderowska flaga w profilowym , banda debili.
w jakim jednym szeregu , cos ci sie popierdoliło w tym durnym banderowskim łbie , ukry sa od tego ,zeby napierdalac się za nas z kacapem, tak jak robili to kiedyś chroniac naszych wschodnich rubiezy przed tatarem, turkiem i moskalem , tyle w tym temacie , nikt was nie kocha i bracmi naszymi nie jesteście , chuja się od kacapów róznicie , ta sama krew i te same zezwierzęcenie.
opierdol mu banderowska kiełbasa i skończ pierdolić
Jakie pudełką z flagą ślepy debilu? to jest śrut do wiatrówki , a kolory to żółty , czarny , niebieski, ehh niedojebańcy banderowscy, w pszczoły z chersonia , paszteciki, drony strącane doniczkami na słowo uwierzą, na filmie pokażesz im banderowca będa pierdolili ,ze to ruski , i że tam nie ma kota i wgl wszystko propaganda , maska na ryj zapierdalaj po piąta dawkę , na fejsie "stay home " i banderowska flaga w profilowym , banda debili.
Jestem pierdolcu Polakiem z krwi i kości, a ty się gówno znasz na Banderze jak i tym, że połowa rodowitych Ukraińców ma polską krew
DO ADMINISTRACJI!!! Proszę o usunięcie tego materiału w trybie NATYCHMIASTOWYM!!!
Jak ci tak przyjemnie to wsadź sobie w dupę tę wiatrówkę i uzupełnij braki żelaza w organizmie kretynie.
Napisz, że Miedwiediejew i Szojgu to pijaki, zaraz ci posta zdejmą, bo tu ruSSka swołocz działa ostro
Jestem pierdolcu Polakiem z krwi i kości
To powiedz coś po polsku
Hahaha, ale się obśmiałem
Chociaż wszystko możliwe, mamy nawet w parlamencie EU kurwy urodzone w Polsce a które sprzedają Polskę
Jestem pierdolcu Polakiem z krwi i kości, a ty się gówno znasz na Banderze taki z ciebie banderowcu Polak, jak ze mnie Taj , a o twym idolu banderze wiem tyle ile potrzeba, ze to dziwka ruchająca się z naziolami która ma Polską krew na rękach.
To powiedz coś po polsku
Hahaha, ale się obśmiałem
Chociaż wszystko możliwe, mamy nawet w parlamencie EU kurwy urodzone w Polsce a które sprzedają Polskę
Tyle, że na rękach, widlarzu.
Najciekawsze to komentarze ruSSkich śmieci na polskim forum
darek1234 napisał/a:Jestem pierdolcu Polakiem z krwi i kości, a ty się gówno znasz na Banderze taki z ciebie banderowcu Polak, jak ze mnie Taj , a o twym idolu banderze wiem tyle ile potrzeba, ze to dziwka ruchająca się z naziolami która ma Polską krew na rękach.
Zacznij czytać książki, bo wychowasz swoje dzieci na tłuków, czyli tak jak sam zostałeś wychowany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów