Młodzi Ukraińcy z jednej z tamtejszych wiosek, ubrani w mundury SS Galzien honorują pogrzeb kilku swoich.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ulica Stepana Bandery i ich baza
[URL=https://www.google.pl/maps/@49.834567,24.019944,3a,75y,207.2h,88.23t/data=!3m4!1e1!3m2!1sb07ULfA8aKpNZMM7jQU5_g!2e0[/URL]
[URL=https://www.google.pl/maps/@49.834567,24.019944,3a,75y,207.2h,88.23t/data=!3m4!1e1!3m2!1sb07ULfA8aKpNZMM7jQU5_g!2e0[/URL]
@Nihilista
Moja babcia (i dziadek i prababcia) za to mówiła, że nie było nic gorszego od banderowców.
Moja babcia (i dziadek i prababcia) za to mówiła, że nie było nic gorszego od banderowców.
Mówiłem, mówie i będę mówił... niemcy, ruskie, żydzi i ukraińcy (jeszcze litwę bym z chęcią rozjebał za ataki na rodaków naszych bez powodu... Jakbyśmy im niewolę narzucili...) to nie bracia a mordercy nie rozliczeni za dokonane zbrodnie... Tak dojebali szkopstwu po wojnie, że teraz sa najbogatsi w eu... O ciapatych i bambusiarni nie musze mówić (dlaczego nie mozna wpuszczać ich do kraju na więcej niz 10dni na pozwiedzanie i wyjazd... Gówno mnie obchodzi co te zjeby będą gadać...)
Przecież Ukraińcy nigdy naszymi braćmi nie byli
Ciekawe kiedy nasi zwolennicy i miłośnicy ukrainy , zaczną przepraszać bandere !!!
ja tu widze mundury Waffen-SS a nie SS...
Ukraińcy to dzikusy ale pytanie jest kogo chcemy mieć za sąsiada, głupich-dzikich ukraińców czy dzikich i kurewsko niebezpiecznych rosjan? rosja od ukrainy różni się tym, że rosianie wiedzą jak nas rospancenować a ukraińce na to zasłabe.
gdyby nie Schutzstaffel pewnie zalała by nas fala żydów oraz cyganów. Dziękuje do widzenia.
zielak300 napisał/a:
Ukraińskie SS? Himmler się w grobie przewraca.
Słyszałeś może o SS Galizien?
pl.wikipedia.org/wiki/14_Dywizja_Grenadier%C3%B3w_SS_(1_ukrai%C5%84ska)
Ukraińcy to naród bez tożsamości - trzeba im ją wykreować na taką która będzie zgodna z Polskim interesem. Jak na razie walkę o ich umysły przegrywamy z niemcami...
a nie przyszło wam do głowy ze to rosyjska propaganda? ale gimboliberałowie wszystko łynknął od kurwina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów