SRAM NA UKRAINE I UKRAINCOW.
pozdrawiam, milego dnia i schlodzonego piwka z okazji piatku.
Na serio myślicie że to ukraina dała embargo na polskie mięso ? wyjmijcie głowy z dupy , tam siedzi Putin na karzdym krzesełku na każdej pozycji , w każdym możliwym stanowisku Putin ma swoje . Tak więc jeszcze raz.... Kto dał embargo miesa do ukrainy ? ------ braaaawooo braaawoooo ; * putin
Nieźle wybrnąłeś z tym "każdy"/"karzdy" . Na wszelki wypadek i tak, i tak, by później wymigiwać się literówką ?
Coś ci się z mózgiem stało. Chcesz mieć zamiast Ukrainy na mapie Rosję ? To już chyba lepiej jak jest teraz. Szydząc z Ukrainców sam pomagasz Rosjanom. Może jesteś ich agentem, co ? Najlepiej jedź do Doniecka i tam zamieszkaj. Ciekawe jak będziesz wtedy krzyczał o pomoc. Heh, żal mi Twoich słów.
Pierdolisz przyjacielu, wolę mieć na mapie Rosję niż bezmózgich gniotów i faszystów
Do wszystkich upośledzonych, piszących komentarze w stylu "jebac ukraine" : dopoki żyjecie to nie ma co oczekiwać, że doczekamy się takiej Polski, z której bedziemy zadowoleni, to wlaśnie przez was jesteśmy tak podzielonym i wykorzystywanym narodem.
Z całego serca życzę wam olbrzymiego, murzynskiego kutasa prosto w dupala
J.ebać pierdolonych ukraińców! Nasze świnie z wiejskiej pomagają im na każdy możliwy sposób, a oni dziękują wprowadzając embargo! Pies was je.bał
embargo wprowadza rząd a nie biedna ludność, której bardzo duża część od parudziesięciu lat jest Polakami. pies cie jebał
Nine, ten, never sleep again.
Jedynym powodem, dla którego ukraina mi się podobała, to był Krym i panienki w tamtych rejonach. Odkąd są rosjankami, nie są już tak atrakcyjne.
Ukrainki na Krymie