📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki bejcoch napompowany łapówkami ma ten agresywny Ukrainiec. Mam nadzieję że trafi raz na jakiegoś szybkiego rewolwerowca.
J.ebać pierdolonych ukraińców! Nasze świnie z wiejskiej pomagają im na każdy możliwy sposób, a oni dziękują wprowadzając embargo! Pies was je.bał
Biorąc pod uwagę obecną struacje w tym kraju nawet mnie to nie zdziwiło
wspieraliście banderowców to teraz jeszcze większy burdel
Jabać chłopów z ukrainy.
Oby rosjanie jak najszybciej tych tępych rezunów wysiepali.
Banderowce pierdolone...
Oby rosjanie jak najszybciej tych tępych rezunów wysiepali.
Banderowce pierdolone...
CzarDo napisał/a:
J.ebać pierdolonych ukraińców! Nasze świnie z wiejskiej pomagają im na każdy możliwy sposób, a oni dziękują wprowadzając embargo! Pies was je.bał
Coś ci się z mózgiem stało. Chcesz mieć zamiast Ukrainy na mapie Rosję ? To już chyba lepiej jak jest teraz. Szydząc z Ukrainców sam pomagasz Rosjanom. Może jesteś ich agentem, co ? Najlepiej jedź do Doniecka i tam zamieszkaj. Ciekawe jak będziesz wtedy krzyczał o pomoc. Heh, żal mi Twoich słów.
@up, ja chcę, wolę Rosję niż Ukrainę, problem? Tylko do Polski bym nic nie przyłączał chyba, że najpierw ten brud i swołocz zutylizować a potem zasiedlić Polakami czy po prostu ludźmi. Wszyscy jesteśmy agentami bo pierdolą nas ukraińcy, którym się w dupach przewraca.
może jeszcze kurwa świeczkę w okno? niesamowite Ukraina szybko się uczy jak jebać Polskę w dupę...
Na serio myślicie że to ukraina dała embargo na polskie mięso ? wyjmijcie głowy z dupy , tam siedzi Putin na karzdym krzesełku na każdej pozycji , w każdym możliwym stanowisku Putin ma swoje . Tak więc jeszcze raz.... Kto dał embargo miesa do ukrainy ? ------ braaaawooo braaawoooo ; * putin
jebac ruskich + sub-ruskich (chujkraincow)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów