Alyona Alyona. Niezła lala
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Alyona Alyona. Niezła lala
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baronessa napisał/a:
Konkret świnia, jebał by!
A tak na poważnie, to była już świnia na Eurowizji, która nawet wygrała, tylko tamta faktycznie potrafiła śpiewać. Mowa oczywiście o Netta - Toy...
Co do utworu ze świnią powyżej, to druga panna, która śpiewa operowym stylem coś tam potrafi. Może gdyby wystąpiła solo w jakimś innym utworze, to by było z tego coś ciekawego.
Jeżeli chodzi o ukraińskie piosenki eutowizyjne, to ten z 2021 był całkiem fajny.
Kurwa miałem napisać że Baronessa będzie walić co do części muzycznej nie wypowiadam się bo gówno aż w uszy kłuje.
tolek01 napisał/a:
smiejcie sie , ona , czy tam ono, na bank wygra
Ciekawe czy jak by Polska była w stanie wojny to tez byśmy w końcu eurowizje wygrali?
Jerry Heil startuje na eurowizji a to że ze swoją " strasznienkoj podrużkoj" to normalne . Zawsze ta ładna chodzi w parze ze swoją brzydką koleżanką.
Mówi się, żeby nie oceniać po wyglądzie, ale kurde, no to jest już chyba jakiś ich must have, starter pack normalnie. Widzisz otyłość, butny wyraz twarzy i dziarę i już nic ci więcej nie trzeba.
Ja już dawno temu mówiłem, że to wszystko pierdolnie na czele z Ukrami i pociągną Nas za sobą.
Czemu ten spasły tucznik promuje Pampersy?
Antoni79 napisał/a:
Kurła, co jej wsadzić żeby coś w ogóle poczuła? Nogę? Głowę? Granatnik?
Szymczyk, to ty? ;p
Dużo żre, to dużo i często sra. Pielucha jest nieodzowna
Dlaczego nosi korek analny na łańcuchu?
Itak umrze za chwilę na zawał, jak to takie lochy mają w zwyczaju.
Śpiewać nie potrafi. Duka, po prostu. RAP to takie spierdolenie bezmózgich ludzi, bez talentu. Czarni, przynajmniej naturalnie melodie trzymali, myśleć nie musieli. Ale w wykonaniu białych, to jakby zwierzęta naśladować.
Śpiewać nie potrafi. Duka, po prostu. RAP to takie spierdolenie bezmózgich ludzi, bez talentu. Czarni, przynajmniej naturalnie melodie trzymali, myśleć nie musieli. Ale w wykonaniu białych, to jakby zwierzęta naśladować.
To i tak lepsze niż Rafał Brzozowski xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów