Niedługo też będziemy mieć taką "rozgrywkę", gdy ten emeryt z USA zacznie się prać z Putinem na naszych terenach.
Niestety,bardzo realne,dziadzio ledwo na oczy widzi,co mu powiedza to podpisze,a nasi chętnie się wyrwa żeby covid przykryc wojenką.
Niestety,bardzo realne,dziadzio ledwo na oczy widzi,co mu powiedza to podpisze,a nasi chętnie się wyrwa żeby covid przykryc wojenką.
Pedo-dziadzia wsadzili na ten stołek tylko po to, aby nie był to Trump. On tam ma tylko wyjść do ludzi, pomachać ręką i powiedzieć że jest git.
Demokratom nie spodobało się, że Trump wycofywał wojska i nie chciał kręcić hajsu z wojen, tylko szukał tego hajsu we własnym kraju.
Ukrócił rozdawanie kasy nierobom i odsłonił na światło dziennie łapówkarstwo i przekręty. Ale przecież nie tak wygląda demokracja w USA - to ma być kraina miodem i mlekiem płynąca, kosztem innych państewek.
Mam nadzieję, że się teraz ostro dupy lewakom otworzą, jak zobaczą co sprowadzili na Europę i że ten stary wujo z USA wcale nie jest taki super.
Był Trump - Rosja siedziała cicho. Jest Biden - i od razu jakieś "podejrzane ruchy wojsk."
Ja pierdole...
Po "bandersynach" przyjdą i po nas
To jedż pierwszy do donbasu wypinać dupę ku chwale upainy. Mi tam bez różnicy czy będziemy pod butem amerykańskim, ruskim czy niemieckim. Nie mam zamiaru w imię ich interesów zabijąć czy umierać. A jeżeli tobie wystarczy, że nadzorcy polin/polen/polshy powiedzą o polskiej racji stanu a ty już biegniesz jak pierdolony debil żeby dać się zabić, to gratuluję ilorazu inteligencji.
Demokratom nie spodobało się, że Trump wycofywał wojska i nie chciał kręcić hajsu z wojen, tylko szukał tego hajsu we własnym kraju.
.
taaaa, a wy dalej się kłóćcie między sobą który jest ten dobry a który zły ... Trump super ! Biden bee ! Tak jakby to miało jakieś znaczenie. A jak Trump taki super, to czemu zwiększył wydatki na wojsko ? Czemu w pierwsze 2 lata zlecił więcej ataków dronami niż Obama przez 8 lat ? Ile tego hajsu znalazł, że za jego kadencji dziura budżetowa powiększyła się dwukrotnie a dług publiczny znowu wyjebało w kosmos ?
ja pierdole, internetowi eksperci
taaaa, a wy dalej się kłóćcie między sobą który jest ten dobry a który zły ... Trump super ! Biden bee ! Tak jakby to miało jakieś znaczenie. A jak Trump taki super, to czemu zwiększył wydatki na wojsko ? Czemu w pierwsze 2 lata zlecił więcej ataków dronami niż Obama przez 8 lat ? Ile tego hajsu znalazł, że za jego kadencji dziura budżetowa powiększyła się dwukrotnie a dług publiczny znowu wyjebało w kosmos ?
ja pierdole, internetowi eksperci
Trampek jest zajebisty bo co piątek w RMF ogłasza, że jest weekend
Rozrywają się tak jak banderowcy polskie niemowlaki
bandera już wyjebal twoją rodzine w dupę?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów