18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
saves 2021-07-31, 16:40 3
On chyba też oglądał ten film, ale tam było inne zakończenie.
Zgłoś
jjuice 2021-07-31, 16:57 12
"normalnie jak na pierwszym Mad Maxie (jak ktoś widział ten wie)..." przecież Ukraina to post nuklearny świat.

Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
Zgłoś
wertuqq 2021-07-31, 16:57 3
Ciekawe, czy by też tak fiknęli do kierowcy KRAZ-a, albo URAL-a?
Zgłoś
Zewłok666 2021-07-31, 17:00 46
Zamiast zostać w samochodzie i paru motopipków rozjechać, to wysiadł i zaczął zgrywać twardziela. Ze śmieciami się nie walczy honorowo, bo zawsze zaatakują w 5 i to jeszcze od tyłu.
Zgłoś
panar3 2021-07-31, 17:08 16
UPAińskia swołocz. Do odjebania.
Zgłoś
hans0kloss 2021-07-31, 17:28 11
Zewłok666 napisał/a:

Zamiast zostać w samochodzie i paru motopipków rozjechać, to wysiadł i zaczął zgrywać twardziela. Ze śmieciami się nie walczy honorowo, bo zawsze zaatakują w 5 i to jeszcze od tyłu.

No właśnie, mógł wziąć autobus xD
Zgłoś
ARock 2021-07-31, 17:47 7
Mam tylko tyle do powiedzenia:
Kurica nie Ptica,
Polsza nie zagranica, a
ukraina to... nie ma takiego kraju jak ukraina

Zgłoś
xXx5226 2021-07-31, 18:14 14
Ten typ to pizda totalna ... albo się spierdala albo atakuje a nie stoi i czeka na oklep.
Zgłoś
donkapusta 2021-07-31, 19:32 1
hans0kloss napisał/a:

No właśnie, mógł wziąć autobus xD

Dziś ten scenariusz zrealizował kierowca w Katowicach.
Zgłoś
żmij 2021-07-31, 20:53 1
donkapusta napisał/a:

Dziś ten scenariusz zrealizował kierowca w Katowicach.

Ty, a myślałeś że o czym hans0kloss pisał?

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Raflik 2021-07-31, 20:54
Mógł zobaczyć jak to robią Ślązacy, albo wejść z powrotem do auta i porozjeżdżać te pizdy co atakują w 10 na 1.
Zgłoś
Quassar 2021-07-31, 21:01
ARock napisał/a:

Mam tylko tyle do powiedzenia:
Kurica nie Ptica,
Polsza nie zagranica, a
ukraina to... nie ma takiego kraju jak ukraina

ukraina to nie kraj tylko pro-polityczny odłam rusków którzy chcieli mieć swoją polityke i nie akceptowali innych to tak jak by podzielić polske na 2 inne kraje gdzie jedni są za PIS inni za PO.
Zgłoś
kamczak 2021-07-31, 21:28 1
Na chu ten kacap wystartował z kluczem do kół , na grupę motocyklistów ? A no tak, laska patrzyła, trzeba przykozaczyć.
Zgłoś
opetaniec 2021-07-31, 22:27 1
Zewłok666 napisał/a:

Najpierw powinien wziąć kurs nauki u 31letniego kierowcy MPK w Katowicach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów