Patriota, tylko niezdolny do walki.
Patriota, tylko niezdolny do walki.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W bardzo wielu przypadkach wózek nie służy osobom całkiem niezdolnym do chodzenia. Widzę, że po podniesieniu gość nie wygląda na specjalnie stabilnego i szybkiego. Może np. mieć stawy i mięśnie w porządku a zerwane więzadła i skrajną niestabilność. Albo cokolwiek innego.
Może to być jakakolwiek dolegliwość, nawet szwy na brzuchu, których ma nie obciążać chodzeniem a może to moja wrodzona naiwność, że jednak nie żyjemy w do reszty skurwionym świecie.
A wy dalej na serio myślicie, że w razie wu polscy mężczyźni będą tłumnie chcieli iść do wojska w obronie kraju, który nienawidzi ich ze względu na płeć? Trzeba być mocno zjebanym, żeby dać się zabić za ludzi otwarcie mówiących, że twoje życie jest mniej warte od Dżesiki żyjącej z 500+.
Nie martw się, takich jak ty zaraz na początku sie odstrzeli, chętnie bym wykonał ten wyrok na takim niedojebanym eunuchu jak ty.
Nie martw się, takich jak ty zaraz na początku sie odstrzeli, chętnie bym wykonał ten wyrok na takim niedojebanym eunuchu jak ty.
Ja w tym czasie będę w normalnym kraju takim jak Czechy siedział i śmiał się z waszych głupich, p0lskich ryjów gnijących w okopach za to, żeby lewaki z rządu mogły ponarzekać na toksyczną męskość xD no już p0lski śmieciu, idź umieraj. Raus. Haraszo.
IIwonka chętnie bym Cie zaprosił na kawe jeśli nie masz nic przeciwko. Miłego dnia! 🙂
I tak nie poruchasz, nawet kaleki
Możliwe, że mało ludzi na wózku twórca filmiku widział.
W bardzo wielu przypadkach wózek nie służy osobom całkiem niezdolnym do chodzenia. Widzę, że po podniesieniu gość nie wygląda na specjalnie stabilnego i szybkiego. Może np. mieć stawy i mięśnie w porządku a zerwane więzadła i skrajną niestabilność. Albo cokolwiek innego.
Może to być jakakolwiek dolegliwość, nawet szwy na brzuchu, których ma nie obciążać chodzeniem a może to moja wrodzona naiwność, że jednak nie żyjemy w do reszty skurwionym świecie.
Może też mieć raka i być na chemioterapii, wtedy człowiek daleko na nogach nie zajdzie, energii brak.
Setki możliwości.
Widzę że pobyt na Białorusi nauczył Cię dużo o przeciwniku. W Polsce też mamy taką apkę na szpiegów ruskich. Tak że zapraszam do kraju towarzyszu Dupov.
Nie, w Polsce nie ma takiej apki. Widzisz, więcej wiem o tej Twojej Ukrainie, niż Ty o mojej Polsce
Ja w tym czasie będę w normalnym kraju takim jak Czechy siedział i śmiał się z waszych głupich, p0lskich ryjów gnijących w okopach za to, żeby lewaki z rządu mogły ponarzekać na toksyczną męskość xD no już p0lski śmieciu, idź umieraj. Raus. Haraszo.
Ty nawet nie wiesz co to męskość eunuchu. Tłumacz sobie swoje tchórzostwo w taki sposób. Całe życie uciekaj jak szczur.
Ty nawet nie wiesz co to męskość eunuchu. Tłumacz sobie swoje tchórzostwo w taki sposób. Całe życie uciekaj jak szczur.
No tak, prawdziwą miarą męskości jest śmierć w młodym wieku dla zasady, bo jakiś "piździk2137" (czy jak cię tam zwą) tak powiedział w internecie. Weź ty usuń tu konto i przeproś rodziców.
Nie, w Polsce nie ma takiej apki. Widzisz, więcej wiem o tej Twojej Ukrainie, niż Ty o mojej Polsce
Przestałeś być Polakiem jak dupę ruskim sprzedałeś i azyl na Białorusi dostałeś. Dupov jak z Bialorusci na konfederację głosowałeś?
Przestałeś być Polakiem jak dupę ruskim sprzedałeś i azyl na Białorusi dostałeś. Dupov jak z Bialorusci na konfederację głosowałeś?
Mogę się powołać na Ciebie jak będę chciał skorzystać z tego azylu? Znają tam Ciebie?
Na Zajączkowską z Konfederacji głosowałem, już dawno na nich nie głosowałem, ale byłem kiepsko przygotowany do tych wyborów. Bardzo liczyłem na Bartoszewicza, ale niestety nie było go na liście. A Ty gdybyś mógł głosować to na kogo byś oddał głos?
Mogę się powołać na Ciebie jak będę chciał skorzystać z tego azylu? Znają tam Ciebie?
Na Zajączkowską z Konfederacji głosowałem, już dawno na nich nie głosowałem, ale byłem kiepsko przygotowany do tych wyborów. Bardzo liczyłem na Bartoszewicza, ale niestety nie było go na liście. A Ty gdybyś mógł głosować to na kogo byś oddał głos?
Na Kurskiego ale niestety lewactwo i propaganda Zalenskiego zbombardowała jego wyborców i sfałszowała głosy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów