Patriota, tylko niezdolny do walki.
Patriota, tylko niezdolny do walki.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale się u nich wykształci takie podpierdalactwo. I u nas będą to samo robić
Żydy zawsze podpierdalali i podpierdalać będą
Ale się u nich wykształci takie podpierdalactwo. I u nas będą to samo robić
Oni tam mają specjalną apkę do podpierdalania - Diia, za co dostają żetony.
Polowa jak nie wiecej polakow na wozku tak samo wali w huja aby dostawac social. Sam poznalem dwoch takich co niby chodzic nie potrafia 95 procent czasu siedza na pizdzie i sraja nawet pod siebie aby tylko dostac hajs za darmo, japierdole.
mam 27 lat nie moge chodzić i przez rok raz byłem na wózku na spacerze bo mi styd
mam 27 lat nie moge chodzić i przez rok raz byłem na wózku na spacerze bo mi styd
IIwonka chętnie bym Cie zaprosił na kawe jeśli nie masz nic przeciwko. Miłego dnia! 🙂
Polowa jak nie wiecej polakow na wozku tak samo wali w huja aby dostawac social. Sam poznalem dwoch takich co niby chodzic nie potrafia 95 procent czasu siedza na pizdzie i sraja nawet pod siebie aby tylko dostac hajs za darmo, japierdole.
Kurwa ja miałem ślepego wujka co na wiosce elektryke robił
Oni tam mają specjalną apkę do podpierdalania - Diia, za co dostają żetony.
Widzę że pobyt na Białorusi nauczył Cię dużo o przeciwniku. W Polsce też mamy taką apkę na szpiegów ruskich. Tak że zapraszam do kraju towarzyszu Dupov.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów