Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co do rewolucji w Polsce, to w taki sposób, jestem na nie! Władzę może i trzeba zmienić, ale pokojowo. Na chuj siać zniszczenia i przelewać krew Polaków na darmo? Wystarczy głosować z głową, a nie odpuszczać wybory, czy siedzieć z dupą na emigracji i głosować na PO.
Trochę świadomej demokracji, a nie przemocy!
Wracając do rewolucji. To jest żywioł, ulice spływają krwią, a miasto spowija krwawa pożoga. Czytaliście "Przedwiośnie"? Nie wydaję mi się. To co się dzieje na Ukrainie to na razie chuliganka nacechowana politycznie, chociaż jest szansa, że taki Kliczko zjednoczy ten tłum, wskaże im cel i bez dalszej eskalacji uda się zreformować kraj. Wiem jednak, że Janukowycz to wyjątkowy skur*iel. Nie zdziwię się jak wyprowadzi wojsko na ulice, a wtedy aż boję się pomyśleć co się bedzie tam działo.
Swoją wypowiedź kierowałem głównie do 18 letnich, zbuntowanych nieudaczników, którzy nic nie wiedzą o życiu.
dobrze chociaż że ich szybko gaszą
jaki kraj, taki Majdan.
Bo jeden człowiek może wiele!
To nieprawda, że każdy z nas jest mały, słaby, nic nie znaczący. Chcą, żebyśmy w to wierzyli.
Ale ich czyny świadczą odwrotnie. - Bo gdy ktoś zaczyna mówić za dużo, myśleć za dużo, lub bierze sprawy w swoje ręce, to nagle ma wypadek, popełnia samobójstwo, lub najzwyklej likwiduje się go.
A to tylko świadczy o tym, że każdy z nas może wiele zmienić. I że każdy z nas jest dla nich zagrożeniem. A pierwszym krokiem do bycia zagrożeniem jest ZACZĄĆ MYŚLEĆ.
Zmieniłbym tylko końcówkę wypowiedzi ś.p. Georga Carlina - "Ale rządzący nie chcą, żeby tak było!"
Ale się tam konkretnie tłuką .Tej kuli śniegowej już się nie powstrzyma .Protestujący zaczynają się organizować.Zdobywają broń i starają się zbroić na modłę prewencji organizując sobie tarcze i coś do ochrony ciała.Finał jeszcze przed nami gdy te kilka tys milicjantów aktywnie włączy się do akcji .Będzie jatka jak w średniowieczu .Tak właśnie sobie wyobrażałem zamieszki w Europie bez kitu.Jak rząd odpuści to będzie to dobitny przykład że te tłuste świnie da się zrzucić ze stołków.Tylko żeby kolejne knury nie zasiadły do koryta.Z ciekawością śledzę te wydarzenie bo w Europie to jest raczej precedens i możliwe że jest to początek czegoś większego.Media trąbią o tym ale wydaje mi się że się zagalopowały z tematem zastępczym którym jest Ukraina bo w tym momencie karmią nas tym czym by nie chcieli a od tak nie mogą przestać nadawać.
Zgadzam się. Ale rządzący na pewno też wiedzą o takiej możliwości. Dlatego pewnie będą się starali, żeby za cholerę do tego nie dopuścić.
Mam tylko nadzieję, że nie zrobią kolejnego Tiananmen.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów