📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak bardzo wyjebane
"Ludzie, którzy nami rządzą, są kimś gorszym od komunistów...Są głupcami"
Pierdole obie wasze Polski...
Bardzo wymowny gest... Jak mówi przysłowie : "Zrób mi loda , będzie zgoda."
To jest dopiero pokaz zwycięstwa władzy nad narodem. Policja opłacana z podatków społeczenstwa, napierdala tych samych ludzi co ich utrzymuje, na zlecenie władzy co naród wybrał. Wściekły motłoch rozpierdziela ulice, budynki, radiowozy i co tylko może. Na sam koniec to właśnie z ich podatków to wszystko będzie odbudowane, rzecz jasna przez firmę szwagra, tego w krawacie, co na kocu stanie na mównicy i powie daliśmy rade !
Chyba obija piłeczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów