📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jaki Ukraiński? Toć to Łokietek.
Żartuję oczywiście, Ukrainiec pokazał prawdziwe oblicze swojego narodu. Najlepsze jak się oni chwalą, że są kozakami i jak to ich pradziad z szabelką bił Polaków.
Widzę tu głębszy problem. Popularność pokazania się w internecie przez piźnięcie laski przed kamerą.
Pozycja boczna ustalona jest dla pedałów...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
:oneko:
Co za menda .
Z partyzanta w taki sposób to można nawet zabić.
Z partyzanta w taki sposób to można nawet zabić.
nie bronie tego sebixa ale może to zła kobieta była
głupi zjebany skurwiel
"sorry, pomyliłem się"
Bardzo mi się to podoba.
Krótkie spodenki jak 30 lat temu do pływania, bluza z kapturem jak 10 lat temu w modzie, czapka jak 5 lat temu w modzie. Agresywny wobec kobiet aby odreagować dożywotnie dziewictwo. A wystarczyło by przestał żyć z odzysku..
jeśli za to że się puściła to piwo dla pana
bo co innego ? resztę by olał a kurwy trzeba lać i opluwać to się tyczy także facetów
bo co innego ? resztę by olał a kurwy trzeba lać i opluwać to się tyczy także facetów
gdyby twój ojciec był plugawym potomkiem sprzedawczyków, jak nie ruskie to naziści i setki lat wstecz a twoja matka od setek lat pierwsze słowa jakie wymawiała były by a w rzopu stopjadziesiat też byś byl wypaczony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów