Pełznie do Polski
Pełznie do Polski
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"O neuropatii, zwanej również polineuropatią alkoholową, można mówić wtedy, gdy nastąpiło uszkodzenie ośrodkowego układu nerwowego. Skutkuje to najczęściej zaburzeniem przewodzenia bodźców czuciowych, autonomicznych i ruchomych. Jest to dość często występujące schorzenie związane z nadużywaniem alkoholu."
Kilku moich kumpli ma ten problem.Chodzą jak zombi a i tak dalej chleją.
Kilku już się nawet od chlania przekręciło.Jebał to pies,co chlanie robi z ludźmi.
To wszystko prawda
Proszę uważać bo wielu tu sympatyków upA i banderyzmuuu jak zdążyłem się przekonać
Też mnie dziwi ta fala miłości do tych nierobów.
Prawdopodobnie każdy z takich, ma w swoim domu kochanicę z ukr, którą potocznie nazywa pomocą domową.
Tylko czekać na oświadczenie rządu:
"Uwaga, w ostatnim czasie w sieci wykryliśmy wysoką aktywność rosyjskich agentów mających na celu fałszowanie wśród opinii publicznej prawdziwego wyglądu Ukraińców i przedstawianie ich jako ślimaków. Jest to dezinformacja obliczona na destabilizację państwa polskiego i element wojny hybrydowej."
DAMN RIGHT!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów