📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakim to trzeba być idiota aby nagrać swój ryj i wrzucić do neta... Mogły chociaż ryj zasłonić ameby jebane
Galala napisał/a:
Zero kurwa instynktu zachowawczego, leży i nic nie robi. nie wierzga nogami, nie łapie za włosy, nie próbuje uciec.
No cusz.
Próbuje je wziąć na litość metodą nieprzytomnej. Sprawdzona metoda bo sam tak robiłem jak stary z wywiadówki za czasów szkoły wrcał xD
i tak i tak w przyszłości będą tak samo brały polskie kiełbasy do dupy
Galala napisał/a:
Powod nieznany
Przecież znany, ruda jest.
Ps. I tak szacun, przynajmniej leżąca po głowie z buta nie dostała. Wyjątkowo mam obrzydzenie do ludzi którzy napierdalają z buta po głowie leżącego...
Bardzo dobrze, że ryżemu paszczurowi nastukały. "Ryżość" to nie tylko kolor włosów, bladość skóry i piegi. To wada genetyczna jak albinizm (tylko w łagodniejszej postaci). Takie jednostki trzeba eliminować. Jesteśmy już jako populacja wystarczająco zdegenerowani: ratowanie wcześniaków, operacje serca na noworodkach, takie niedorozwoje później się rozmnażają i łażą takie pedały w rajtuzach i krótkich skarpeteczkach, z babskimi fryzurami na głowie.
tazos55 napisał/a:
i tak za kilka lat będą przy miotle w Polsce zasuwać
Oby. Chętnie zapoznam taką wulgarną małolatkę ukraińską.
Nie ma lepszych i bardziej chętnych
V8ROG napisał/a:
Jesteś dnem jak ta patola. Przegryw swojego losu. Katolicki śmieć
Hahaha Ryża ciota...
spokojnie jak ma starszego brata to znajac ukraincow ten nie odpusci i panny zostana bez zebow, widzialem take akcje w rosji. tak czy siak karma je dopadnie predzej czy pozniej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów