Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No cusz.
Zero k***a instynktu zachowawczego, leży i nic nie robi. nie wierzga nogami, nie łapie za włosy, nie próbuje uciec.
No cusz.
A co ma robić? osłania twarz żeby te idiotki nie powybijały jej zębów uszkodziły oczu etc.
Bierna postawa jest czasami najlepsza w takich sytuacjach...
A co ma robić? osłania twarz żeby te idiotki nie powybijały jej zębów uszkodziły oczu etc.
Bierna postawa jest czasami najlepsza w takich sytuacjach...
Ja tam nie wiem, czy bierna postawa jest najlepsza w takiej sytuacji... Jakbym już wiedział, że cokolwiek bym nie zrobił, to będę miał poobijany ryj, to raczej włączyłbym tryb psychola i się po prostu na nie rzucił, w najgorszym przypadku by mnie może znokautowały, a jak nie, to same też by z tego całe nie wyszły. Tak na serio, to właśnie z psycholami najgorzej się napierdalać, bo nawet jak gościa uziemisz, to w najmniej oczekiwanym momencie ten znajdzie jakiś nawet kamień i będzie napierdalał po twarzy. Widziałem na żywo takich gości i powiedzieć mogę, że jako bierny obserwujący, mimo że rozkład sił był nierówny, to psychol największy strach budził. Brak najmniejszego przejawu emocji, ot próba za wszelką cenę uszkodzenia przeciwnika w jak największym stopniu, nawet jak ma to kosztować jeszcze większe obrażenia u niego.
Ja tam nie wiem, czy bierna postawa jest najlepsza w takiej sytuacji... Jakbym już wiedział, że cokolwiek bym nie zrobił, to będę miał poobijany ryj, to raczej włączyłbym tryb psychola i się po prostu na nie rzucił, w najgorszym przypadku by mnie może znokautowały, a jak nie, to same też by z tego całe nie wyszły. Tak na serio, to właśnie z psycholami najgorzej się napie**alać, bo nawet jak gościa uziemisz, to w najmniej oczekiwanym momencie ten znajdzie jakiś nawet kamień i będzie napie**alał po twarzy. Widziałem na żywo takich gości i powiedzieć mogę, że jako bierny obserwujący, mimo że rozkład sił był nierówny, to psychol największy strach budził. Brak najmniejszego przejawu emocji, ot próba za wszelką cenę uszkodzenia przeciwnika w jak największym stopniu, nawet jak ma to kosztować jeszcze większe obrażenia u niego.
Tylko raczej tutaj masz już dwie psycholki, które już ją napierdalają
Powód? Bo ruda!
Jesteś dnem jak ta patola. Przegryw swojego losu. Katolicki śmieć
Jesteś dnem jak ta patola. Przegryw swojego losu. Katolicki śmieć
Uuuuuu widze mamy rudego na sali
Ja tam nie wiem, czy bierna postawa jest najlepsza w takiej sytuacji... Jakbym już wiedział, że cokolwiek bym nie zrobił, to będę miał poobijany ryj, to raczej włączyłbym tryb psychola i się po prostu na nie rzucił, w najgorszym przypadku by mnie może znokautowały, a jak nie, to same też by z tego całe nie wyszły. Tak na serio, to właśnie z psycholami najgorzej się napierdalać, bo nawet jak gościa uziemisz, to w najmniej oczekiwanym momencie ten znajdzie jakiś nawet kamień i będzie napierdalał po twarzy. Widziałem na żywo takich gości i powiedzieć mogę, że jako bierny obserwujący, mimo że rozkład sił był nierówny, to psychol największy strach budził. Brak najmniejszego przejawu emocji, ot próba za wszelką cenę uszkodzenia przeciwnika w jak największym stopniu, nawet jak ma to kosztować jeszcze większe obrażenia u niego.
Są same, trzy na jedną w jakimś lesie, pokopią, pobiją i sobie pójdą, jak będzie dobrze osłaniać twarz to nie straci nawet jednego zęba i skończy się na siniakach. Jak "włączy jej się tryb psycholki" to jakie ma szansę wygrania z trzema na raz, 0,5%? 0,1%? To nie jest film z Brusem Li karate mistrzem, pojedynków trzech na jednego się nie wygrywa. Przegra walkę to w najlepszym razie wybiją jej parę zębów i złamią żebra czy rękę wtedy do końca życia przegryzając jakiś kawałek mięska, schylając się albo w deszczową pogodę będzie sobie wypominać "a mogłam leżeć płasko jak cipa a nie zgrywać kozaka, teraz bym mogła normalnie gryźć, nie bolałyby mnie żebra przy schylaniu i nie łupało mnie w ręku jak zanosi się na deszcz". To najlepszy raz, przypominam, że są sami w lesie więc w najgorszym razie mogą ją zostawić ciężko pobitą, nie przyjdzie pomoc na czas i umrze. Czasami lepiej nie zgrywać kozaka tylko dać się jak pizda obić
Są same, trzy na jedną w jakimś lesie, pokopią, pobiją i sobie pójdą, jak będzie dobrze osłaniać twarz to nie straci nawet jednego zęba i skończy się na siniakach. Jak "włączy jej się tryb psycholki" to jakie ma szansę wygrania z trzema na raz, 0,5%? 0,1%? To nie jest film z Brusem Li karate mistrzem, pojedynków trzech na jednego się nie wygrywa. Przegra walkę to w najlepszym razie wybiją jej parę zębów i złamią żebra czy rękę wtedy do końca życia przegryzając jakiś kawałek mięska, schylając się albo w deszczową pogodę będzie sobie wypominać "a mogłam leżeć płasko jak cipa a nie zgrywać kozaka, teraz bym mogła normalnie gryźć, nie bolałyby mnie żebra przy schylaniu i nie łupało mnie w ręku jak zanosi się na deszcz". To najlepszy raz, przypominam, że są sami w lesie więc w najgorszym razie mogą ją zostawić ciężko pobitą, nie przyjdzie pomoc na czas i umrze. Czasami lepiej nie zgrywać kozaka tylko dać się jak pizda obić
Też tak uważam i zacytuję Ci jedno zdanie na które kiedyś natrafiłem: "czasami lepiej pozostać pizdą niż martwą pizdą"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów