📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
browarek za ejsów
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Vopli Vidopliassova, tak poza wesołą twórczością jak powyżej, to jest to świetny zespół
Highway to hell to będą mieli ludzie z zagranicy którzy wybiorą się na euro samochodami.
za ejsidisi browar się należy!
za ejsidisi browar się należy!
Czuje że to całe EURO 2012 na Ukrainie będzie takie same jak porównanie tego High way to hell do oryginalnego... żal ..
Już wiem dlaczego 2012 będzie koniec świata. ONI wejdą na scenę i zostaną puszczeni w eter na żywo. Wylew za wylewem i mają massive killa na koncie.
a tam sie im dziwicie ze tak graja "high way to hell" jak oni nie maja pojęcia jak wygląda autostrada, ale za to o piekle to mają pojęcie
osobiscie uważam że muzyka jest by sie dobrze bawić a nie "dobrze wyjsc" piwo dla tych panów!
Na początku mi się zdawało, że ten pierwszy z lewej wali w tą walizkę dildosem
do piachu z nimi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów