18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
wyder86 2011-04-02, 0:15
ja wiem jak, ACDC kończą gre a na ich miejsce wchodzi ta oto ekipa
Zgłoś
brylant1412 2011-04-02, 11:29 1
browarek za ejsów

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
chetek 2011-04-02, 13:21 1
Vopli Vidopliassova, tak poza wesołą twórczością jak powyżej, to jest to świetny zespół
Zgłoś
m................r 2011-04-02, 15:11
solo najlepsze

tak,browarek się należy
Zgłoś
n................y 2011-04-02, 16:14 15
Highway to hell to będą mieli ludzie z zagranicy którzy wybiorą się na euro samochodami.

za ejsidisi browar się należy!
Zgłoś
myklas 2011-04-02, 16:32 1
czy ja dobrze widze? "xD" ?
Zgłoś
maciek95 2011-04-02, 16:43 1
Ale czopy.
Zgłoś
DziQ6666 2011-04-02, 17:29
Czuje że to całe EURO 2012 na Ukrainie będzie takie same jak porównanie tego High way to hell do oryginalnego... żal ..
Zgłoś
D................r 2011-04-02, 17:53
Już wiem dlaczego 2012 będzie koniec świata. ONI wejdą na scenę i zostaną puszczeni w eter na żywo. Wylew za wylewem i mają massive killa na koncie.
Zgłoś
solton021987 2011-04-02, 17:55 1
a tam sie im dziwicie ze tak graja "high way to hell" jak oni nie maja pojęcia jak wygląda autostrada, ale za to o piekle to mają pojęcie
Zgłoś
Sharsh 2011-04-02, 18:00 6
osobiscie uważam że muzyka jest by sie dobrze bawić a nie "dobrze wyjsc" piwo dla tych panów!
Zgłoś
WhatsUpMan 2011-04-02, 18:25
Na początku mi się zdawało, że ten pierwszy z lewej wali w tą walizkę dildosem

Zgłoś
c................n 2011-04-02, 20:08
Pan napierdalający pustym opakowaniem (zapomniałem jak to się mówi kurwa, puszka nie butelka nie...) w bagaż to mój faworyt:)
Zgłoś
X................Z 2011-04-02, 20:10
zal mi tych gości. i zal zjebanej piosenki.
do piachu z nimi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów