Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wtedy się trochę gówniarzy patoli pozbyliśmy, teraz wyrosło nowe pokolenie.
To wasze "argumenty" są naprawdę z doopy wzięte. Ukry nie są ani w strefie szengen a nie unii. Przed wstąpieniem Polski do unii Polaków często wyrzucano z zachodnich krajów, nawet wówczas gdy nie łamali prawa. Bezkarność i bezczelność ukrów jest zatrważająca
Te wasze lewacko-tęczowo-banderowskie argumenty zawsze są takie same. I zawsze otrzymujecie najprostszą odpowiedź: "zatem po co importować i utrzymywać kolejnych patusów?" takich nierodzimych.
Można (ale nie Ty, nie dorosłeś) mnie od banderowców obrażać, ale lewakiem czy tęczowym to na pewno nie jestem.
To wasze "argumenty" są naprawdę z doopy wzięte. Ukry nie są ani w strefie szengen a nie unii. Przed wstąpieniem Polski do unii Polaków często wyrzucano z zachodnich krajów, nawet wówczas gdy nie łamali prawa. Bezkarność i bezczelność ukrów jest zatrważająca
No ja pamietam te piękne czasy jak wstępowaliśmy do UE i z wójkiem jechałem do koloni z towarem ..... Polizei nas zatrzymała na co na start od gliniarza czy nie mamy jakieś kontrabandy. My że panie co pan nic takiego. A on do nas że nam nie wierzy bo my Polacy jesteśmy i cały tir przeczesał łacznie z psem .... Fajnie to były czasy
Racja! Lewa ko-banderowskie bydlo! Ten nazista Zalensky zmanipulował unię falami alfa wirujàcym grafenem! Jedyna nadzieja w wielkiej Rosji i Prezydencie Putinie! Najpierw trzeba zacząć od Czechosłowacji! Nato i Amerykanie rozmieszczają tam interkontynentalną broń soniczną!
Racja! Lewa ko-banderowskie bydlo! Ten nazista Zalensky zmanipulował unię falami alfa wirujàcym grafenem! Jedyna nadzieja w wielkiej Rosji i Prezydencie Putinie! Najpierw trzeba zacząć od Czechosłowacji! Nato i Amerykanie rozmieszczają tam interkontynentalną broń soniczną!
Zmień leki albo przynajmniej bierz pół.
jak obecne pokolenie Ci się nie podoba, to zrób nowe, lepsze.
No właśnie!
Nie podoba Ci się obraz Śniadanie na trawie? Namaluj lepszy obraz!
Nie smakuje ci surströmming? Ukiś coś innego.
Nie rajcuje się Warszawska Jesień? Napisz symfonię...
Nie podoba ci się to, co robią jakieś przygłupy? Zrób dzieci...
Takie mamy debilne czasy, że ludziom się wydaje, że ich propozycje nie są debilne.
;>>>
Zmień leki albo przynajmniej bierz pół.
Nie mogę! Zakupilem ostatnio nie wiedząc wafle śmietankowe Roshe ! Przecież to banderowska cukiernia. Dodają kodeinę do mąki! Siriuz i reszta czerwonych braci ma rację! Nie wisziaz że bandera z tuskiem i zalenskim chcą zmanipulować nasze dzieci przekazem podprogowym? 4Fun Kids! Puść kawalek ponizej od tylu a będzie treść Czerwonej Kaliny! Zobacz jak Ojciec z klipu chodzi! Jak banderowski szpieg!
I tu przychodzi pytanie — a skąd taka opinia naszej nacji się wzięła?No ja pamietam te piękne czasy jak wstępowaliśmy do UE i z wójkiem jechałem do koloni z towarem ..... Polizei nas zatrzymała na co na start od gliniarza czy nie mamy jakieś kontrabandy. My że panie co pan nic takiego. A on do nas że nam nie wierzy bo my Polacy jesteśmy i cały tir przeczesał łacznie z psem .... Fajnie to były czasy
Tchórzliwe banderowskie gówno potrafi zaatakować oczywiście tylko z partyzanta. A sadolowi obciągacze UPAdlińskich kutasów z HIVem jak zwykle nie zawodzą Ciągnijcie im jeszcze bardziej i nadstawiajcie dupska do ruchania, a wam pierwszym wbiją widły w plecy, jebane sprzedajne kurwy.
Tak! Jebać lewaków i ukrów! Załeński na początku wojny wraz z masonami zrzucili stonkę na kieleckie pola ziemniaków! Banderowcy w tym roku chcą przejąć rynek dystrybucji ekogroszku żeby polacy mieli zimno w zimę!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów