Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Eeee chyba po miastach Polski nie chodziłeś przed Ukraińcami. Z partyzanta raz mi wysadził typ, a zrobiłem zaledwie 1 piwko w pubie. I skończyło się złamanym nosem, komisariatem bo akurat na środku rynku i za bójkę przejażdżka niebieska karocą. Innym razem, że niby ktoś strzykawke wyciągnął i znowu pralnia. Pfff nie będę się też sam wybielał bo po alko odwalało... Więc tak patologii mieliśmy zawsze pod całkiem przyzwoitym dostatkiem. Tu masz ładne 1vs1 po szmaciarskim kopie na zachętę, ale jak pisałem miałem sytuację 1vs5, 1vs kurwa chyba z 20 się wysypało z tego ceglamego gówna (dzięki temu podwozie astry znam dość dobrze bo chowałem łeb tam , musiala być sprowadzana bo rdza od spodo ja zjadała.... Pewnie holenderka)
Denis czy to ty?
To nasi rodzimi osadzeni w poprawczakach to nie patusy i potencjalni psychole?
naszych patusów nam wystarczy swoich trzymaj na upadlinie nam ich tu nie potrzeba.
Pchać te banderowskie ścierwa pod charków bo już kolejna ukropska twierdza nie do zdobycia w zagrożeniu
Te wasze lewacko-tęczowo-banderowskie argumenty zawsze są takie same. I zawsze otrzymujecie najprostszą odpowiedź: "zatem po co importować i utrzymywać kolejnych patusów?" takich nierodzimych.
Nie wiem czemu ruskie trolle są tu dopuszczane do głosu.
po chuj to wstawiasz? myslisz ze jak weszlismy do uni europejskiej to z polski wyjechal kwiat naszej inteligencji? bylo tak samo ze pojechali i spoko ludzie ale debile do kwadratu pojechali i robili to co na filmie!
Odpierdol się. Wyjechałem i nie odstawiłem takiej wiochy.
To nie to samo .Ukrainiec jak ruski taki sam chuja wart najlepszy zdechly .
To jest dokładnie to samo. Dla was nacjonalistów nie, bo każdy z was broni rodzimej patologii, ale obiektywnie to jest dokładnie to samo. 10 lat temy byłem w Londynie na koncercie. Moje pierwsze spotkanie z mieszkającą tam polonią wyglądało tak, że 3 zachlanych polskich patriotów chciało zajebać mi portfel i telefon. Jak nie pomogły groźby i polecenia bełkotane w ponglish to jeden wyciągnął kozik. Więc dla mnie polskie patusy na świecie, tak samo jak zagraniczne w polszy, najlepsze są zdechłe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów