📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Janko napisał/a:
Gdzie się ta pizda w ciąży pcha między Małpy jak się one napierdalają
Ona nie jest w ciąży tylko gruba i nie się pcha tylko pomaga w bójce swojemu Mokebe jak potrafi.
Svietłanojessica najlepsza.
Widać że zimno im na Ukrainie nie służy, jakieś takie niemrawe ruchy mają. Albo to najgorsze łajzy przyjechały na Ukrainę bo tych lepszych wódz już dawno sprzedał do krajów zachodnich. Ci było w chrywnach opłaceni przy kasie.
Jak ona rozróżnia który jest który?
Po ruchach to widać że wódz ich sprzedał za paczkę fajek, słabo się ruszają
Co jak co mozna pierdolic. Kiedys na emigracji wjezdzalem na puche (kryminal) taki bardzo hardkorowy troche morderstw I duzo zyletkowania i nozowania. Polacy jak mnie poznawali to sie pruli i dopierdalali. Dla kogo handlujesz itp mimo ze NIE handlowalem. A czarny muzlumanin od razu mi pomogl I uspokoil. Duzo mu zawdziecxam. Czasem malpa lepszym czlowiekiem. Dalej uwazam ze to jebana dzic ale tez uwazam ze to kwestia otoczenia. A polak polakowi polakiem
Przywiozła sobie Małpke z wakacji( ,może taka moda teraz u nich )a małpa spotka inna małpę i teraz walczą o teren banany samice czy o co oni tam walczą
Haha, proszę bardzo, niezależnie od ustroju, kraju, kontynentu czy kultury, punktem wspólnym zawsze, ale to zawsze będzie biała, otłuszczona maciora
Arashi91 napisał/a:
Nowomowa partyjna ma się dobrze. Ostatnio przyjęło się też mówić "na Donbasie" zamiast w Donbasie. Pojebana akcja jak się troglodyci językowi biorą za media. Jesteśmy na Litwie, na Malcie, na Islandii, ale za to w Ukrainie XD
na Malcie, na Islandii bo to wyspy. Tak samo jak nie mówisz w Mazurach tylko na Mazurach. Ja wiem, że ciężko było ci do szkoły wstawać ale po co robisz z siebie bałwana?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów