Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
#takasytuacja.
W sumie to... mieli ją pchać przez wieś?
Niestety intelekt niektórych osobników nie pozwala im pojąć, że ci rolnicy coś musieli z tym truchłem zrobić, a trochę ciężko przewieść martwą krowę w bagażniku sedana.
Niestety intelekt niektórych osobników nie pozwala im pojąć, że ci rolnicy coś musieli z tym truchłem zrobić, a trochę ciężko przewieść martwą krowę w bagażniku sedana.
Jeszcze z 15 lat temu truchło padłej sztuki, rolniki wywozili do lasu ....lisy, wilki, dziki opierniczyły i nie było trzeba zakopywac
Teraz w czasach "łuni" takie coć nie przejdzie trzeba oddac do utylizacji i oczywiscie zaplacic...w zeszłe lato u sasiada jałówka sie zadusiła i kurwa tydzień czasu leżała
na słoncu..ja pierdole jebało na 50 m ...ale jebało zgodnie z przepisami.
Jeszcze z 15 lat temu truchło padłej sztuki, rolniki wywozili do lasu ....lisy, wilki, dziki opierniczyły i nie było trzeba zakopywac
Teraz w czasach "łuni" takie coć nie przejdzie trzeba oddac do utylizacji i oczywiscie zaplacic...w zeszłe lato u sasiada jałówka sie zadusiła i kurwa tydzień czasu leżała
chodzi o to by zwierzęta nie przychodziły do wsi zawsze miały jakieś resztki, a teraz nie ma dokarmiania należy UTYLIZOWAĆ i zwierzęta wchodzą do miast... odczują to wasze wnuki gdy dzik lub wilk żywcem je będzie zjadać, psy owce cielaki itd już są zagryzane jak ich zabraknie ....
Byłem jesienią na grzybach i natknąłem się na truchło niedawno wyrzuconego dużego psa. Za równy tydzień też pojechałem na grzybki w to samo miejsce, myślałem, że będzie tam jebać jak sam chuj tym gnijącym psem. Okazało się, że została z niego tylko żuchwa i trochę futra, wszystko pięknie wyczyszczone. Jeszcze nawet dwie kanie wyrosły w tym miejscu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów