📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
tej mniejszej świni aż dziure rozwarło 0:05
Bardzo humanitarna metoda uboju, jestem pozytywnie zaskoczony. A wie ktoś czemu finalnie wyszło tak a nie inaczej?
Jak się przyjrzysz to ten idiota trzyma tą świnię na "smyczy" z jakiejś metalowej linki
nie koniecznie musi być metalowa... Wystarczy, że zwykły sznurek będzie mokry
freaky napisał/a:
Bardzo humanitarna metoda uboju, jestem pozytywnie zaskoczony. A wie ktoś czemu finalnie wyszło tak a nie inaczej?
Może ta metoda i jest humanitarna, jednak po niej mięso czernieje- tkanki są przypalone.
Wyszło jak wyszło- na chuj drążyć
Jak by go kopało to by raczej nie puścił linki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów