Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W Odessie mieszka 30% Rosjan, ale to wszystko kryształowo uczciwi ludzie.
co ma piernik do wiatraka? w Polsce jest kilka milionow ukrów i w chuj patologii (wliczajac tych z wiezien, ktorych wypuscili niedawno)
Na filmiki patologia banderowska, scierwo a Ty z ruskami wyjezdzasz? Po chuj? Argument na zasadzie : a w Ameryce to murzynów bija
co ma piernik do wiatraka? w Polsce jest kilka milionow ukrów i w ch*j patologii (wliczajac tych z wiezien, ktorych wypuscili niedawno)
Na filmiki patologia banderowska, scierwo a Ty z ruskami wyjezdzasz? Po ch*j? Argument na zasadzie : a w Ameryce to murzynów bija
Hola hola, nie z ruskami. Prawidlowo zwie sie ta skurwiała nacja smieciarzy: ruskie kurwy.
U
Hola hola, nie z ruskami. Prawidlowo zwie sie ta sk***iała nacja smieciarzy: ruskie k***y.
ja Poznałem jednego ruska ktory za mnie wskoczył w mega akcje z Marokancami i nie pozwole obrazac kazdego z Rosji, są zwierzetami w wiekszosci ale to jakby gadac,ze kazdemu polakowi puszczała się matka a robiła to tylko Twoja. siądz a dupie i poczekaj do konca konfliktu jak cywilizowany człowiek a nie jak małpa ktora wbiegnie w paszcze krokodyla bo ktos tam wrzucił banana.
co ma piernik do wiatraka? w Polsce jest kilka milionow ukrów i w chuj patologii (wliczajac tych z wiezien, ktorych wypuscili niedawno)
Na filmiki patologia banderowska, scierwo a Ty z ruskami wyjezdzasz? Po chuj? Argument na zasadzie : a w Ameryce to murzynów bija
Widać to było za trudne co napisałem. Wprawdzie nie widzę sensu dyskusji, ale wyjaśnię - napisane na czole mają, że banderowcy (wiesz co to w ogóle znaczy?)? Mówią po rosyjsku, czy ukraińsku?
U
Hola hola, nie z ruskami. Prawidlowo zwie sie ta skurwiała nacja smieciarzy: ruskie kurwy.
pewnie nawet zadnego nie znasz pajacu , zaduzo telewizji sie chlopczyku naoglądałeś
się prujesz ruska onuco! Szkoda, ze w UA tacy twardzi nie jesteście. a nie sorry jesteście - do kobiet i dzieci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów