18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ukraińsko hiszpański
BongMan • 2014-12-27, 2:24
- Jak nazywa się ukraiński okoń o hiszpańskich korzeniach?
- Donbas.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Hesbollah 2014-12-27, 3:54 5
Jakby kto nie wiedział, bas to po angielsku okoń.

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
blazejudo 2014-12-27, 3:56 1
No tak przeczytałem....popatrzyłem na nick. Zdziwienia nie było, dobrze że piwko mam przy kompie.

Swoją drogą to chyba chodziło Ci o Włoskie korzenie.
Zgłoś
S................s 2014-12-27, 9:57 6
-Jakiego psa ma Hiszpan?

-Majorka
Zgłoś
SamSobieBogiem 2014-12-28, 12:30 8
ODESSAło mi wodę z organizmu.

Ale dowcip dobry, raczej nie Kijowy, myślę, że niektórym się odcharkneło.

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
k................k 2014-12-28, 18:19
ukraina, to słowo samo w sobie brzmi jak gówno
Zgłoś
Młynarz2033 2014-12-28, 18:28
Bongman, przywieź mi kraby jak złapiesz.
Zgłoś
przeme13 2014-12-28, 18:37
bass, a nie bas
Zgłoś
tomeq_10 2014-12-28, 18:41 3
Po angielsku okoń to perch.
Bass to inny rodzaj ryb, fakt - okoniokształtnych.
Zgłoś
Miszoq 2014-12-28, 18:47
Boguś, lubię Twoje suchary (czasem wymagają odrobiny zaangażowania intelektualnego) ale do żarcików językowych dorzuć jakieś tłumaczenie (małe litery czy pierwszy albo drugi komentarz) bo niestety nie każdy jest poliglotą Twojego poziomu (no ja nie jestem )

Za każdym razem jak jesteś kulturalny dla innej osoby, jedna bomba samoróbka wybucha w rękach ciapatego
Zgłoś
S................k 2014-12-28, 18:55
tomeq_10 napisał/a:

Po angielsku okoń to perch.
Bass to inny rodzaj ryb, fakt - okoniokształtnych.

właśnie właśnie, ale oko przymknąłem i śmiechłem

edit
perch to okoń po angielsku
juz mi się nie chce teraz tego drążyć

okoniowate
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów