📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O, to we Lwowie! Fajne miasto! Jeżdżą dziwnie, ale warto tam pojechać
Akcent ma bardzo ok Ogólnie nie jestem pewien, ale może bym ruchał.
up, na 98% ruchałbyś. Ukrainki są bardzo ok, szczególnie te bardziej cywilizowane z zachodu.
Gównoburza o czystość etniczną w internecie - dawno tego nie grali. Stęskniłę się
Gównoburza o czystość etniczną w internecie - dawno tego nie grali. Stęskniłę się
KrisCFC napisał/a:
Polski portal - polski język. Sadistic.pl to nie cały internet tylko jedna milionowa część, więc można się wysilić i napisać zdanie po polsku, tym bardziej jeśli jest się Polakiem. Z angielskim problemów nie mam co powyższego faktu nie zmienia.
Widziałeś żeby Anglicy na angielskiej stronie internetowej pisali w innym języku niż angielski?
............ tak? to moze spawdz sobie w swoich tematach - everybody jump! ktory sam wstawiles. nie dosc ze tytul po angielsku ( no przeciez sadistic pl) to cos piernicza po arabsku.
Wiec nie spinaj dupy, napisz jakis zjebo wiersz i sie uspokój
Wspaniała hybryda językowa. To żona fantastico?
Lwów, piękne miasto. Mam nawet znajomego, który mieszka blisko centrum, przy ulicy Stiepana Bandery.
prowler napisał/a:
O, to we Lwowie! Fajne miasto! Jeżdżą dziwnie, ale warto tam pojechać
Dokładnie przy arsenale w którym są oryginalne zbroje polskiej husarii (pomijając skrzydła), czy zbroja samurajska- warto odwiedzić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów