📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Taki powinien być podkład muzyczny:
Burn! Loot! Murder!
-CZZZYYYYY TYYYYYYY SPIIIIIIIIIK POOOOOOO POOOOOOOLSKUUUUU?
-What?
-Nie łat tylko jes, tak?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
-What?
-CZZZYYYYY TYYYYYYY SPIIIIIIIIIK POOOOOOO POOOOOOOLSKUUUUU?
-What?
-Nie łat tylko jes, tak?
Po co to gówno tutaj wrzucałeś? Żeby się pochwalić, że gdzieś na UPAinie jest miejce, w którym mają cztery stare tramwaje i tyle samochodów, żeby zrobić mały korek?
Cytat:
Po co to gówno tutaj wrzucałeś? Żeby się pochwalić, że gdzieś na UPAinie jest miejce, w którym mają cztery stare tramwaje i tyle samochodów, żeby zrobić mały korek?
You ni ponimajesz what is filmik about?
@2razy up
jakby wrzucanie filmików zależało od takich ludzi jak Ty to na sadolu nic by nie było można wrzucać bo wszystko nadaje się na kwejka -.-
jakby wrzucanie filmików zależało od takich ludzi jak Ty to na sadolu nic by nie było można wrzucać bo wszystko nadaje się na kwejka -.-
Ah, nasi kochani pseudopatrioci i ich nieskończona nienawiść do Ukraińców nawet pod głupim filmikiem Przez takich prostaków jak wy idee narodowe\patriotyczne są ośmieszane dzisiaj z taką łatwością. Brawo za bycie czyimś pożytecznym idiotą, jebana gimbaza...
Byle co.
KrisCFC napisał/a:
Sadistic.PL = Piwa nie będzie.
INTERNET - angielski jest podstawowym językiem całego Internetu. Wszystkie pozostałe, są jedynie dodatkiem.
Most of people are cyka
Do you gawarisz italiano?
Polski portal - polski język. Sadistic.pl to nie cały internet tylko jedna milionowa część, więc można się wysilić i napisać zdanie po polsku, tym bardziej jeśli jest się Polakiem. Z angielskim problemów nie mam co powyższego faktu nie zmienia.
Widziałeś żeby Anglicy na angielskiej stronie internetowej pisali w innym języku niż angielski?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów