Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak niech się bawią, głupsze rzeczy za dzieciaka na desce, rowerze, rolkach, łyżwach robiłem. Swoje za to w szpitalu odleżałem. dopóki nie cierpią postronni zabawa jest imo spoksik.
Może byś tak zabrał swoich braci Szoszonów i pojechał wreszcie na front Ukraińcu zapluty.
slava wielki putin, jebac upadline hahahahhaahhah upadlina jebana jest zawsze i wszedzie hahhahahah
zeby tych skurwysynow upadlincow nazdychalo jak najwiecej, dobry ukr to martwy ukr
Teraz w o w kurskim będzie pełno padliny ukraińskiej i ruskiej bo ruski nie pozwoli żeby bandera u nich siedziała. Kwestia tylko czasu
Ajfon i hulajnoga pewnie kradzione bo te śmiecie raczej tego nie przywiozły od siebie z UPAdliny
Boli was sowieckie kurwy, że Ukraińców stać na ajfony i hulajnogi, co?
[ Dodano: 2024-08-18, 10:12 ]
zawsze jak się ukraincowi dzieje krzywda to jestem zadowolony , nie ma wiekszych wrogów dla Polski i Polaków jak ukraincy
a ja się cieszę za każdym razem gdy umiera twój rodak rosjanin.
Szmato upainska jesteś w Polsce więc mów po polsku!
To czemu wy będąc w Ukrainie gadacie w małpim języku? Powinno być prawo że sałdaty najeżdżające jakiś kraj muszą gadać w miejscowym języku bo jak nie to kolejna zbrodnia wojenna.
Boli was sowieckie kurwy, że Ukraińców stać na ajfony i hulajnogi, co?
a ja się cieszę za każdym razem gdy umiera twój rodak rosjanin.
Nie oceniaj innych przez pryzmat swojej matki
Tak niech się bawią, głupsze rzeczy za dzieciaka na desce, rowerze, rolkach, łyżwach robiłem. Swoje za to w szpitalu odleżałem. dopóki nie cierpią postronni zabawa jest imo spoksik.
A chuj kogoś obchodzi twoja banderowska egzystencja i jej początki
Może byś tak zabrał swoich braci Szoszonów i pojechał wreszcie na front Ukraińcu zapluty.
Sam jedź bronić swojej mateczki rossji, możesz nawet wybrać miejsce gdzie wpierdol od wojsk Ukraińskich zbierzesz, bo już w twoim kraju hasają.
A chuj kogoś obchodzi twoja banderowska egzystencja i jej początki
No, zawsze na Sadolu trafi się jakaś umysłowa ameba co się niesprowokowana do człowieka dopierdzieli. Cóż, zobojętniałem już na to.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów