18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
Ukry
Jajacko • 2023-08-31, 22:56
Z pozdrowieniami dla wszystkich którzy tak dzielnie bronili Ukrainki przed patrolem któremu dzieciaki skopaly psa.

Ps tak nie umiem zgrać inaczej filmiku więc nagrałem ekran

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziamdzi91 2023-09-01, 1:37 6
jarek11 napisał/a:

dltego musi ich zdechnac jak najwiecej, najlpeij jakby wszyscy sie zajebali, jebac ukraine i ukraincow
zeby wszyscy zdechli

Jak chcesz sobie ulżyć to idź na harda, smutny ruSSku.
Zgłoś
sothis 2023-09-01, 1:37 29
Nie lubię ukrów. Nie lubię ruskich. Pisiorów i fanbojów PO też. Ale debili, którzy nie potrafią dodawać 2 do 2 nie lubię najbardziej.

Ukrów jest u nas w chuj. Chujowy nibynaród. I zawsze znajdą się spierdoliny większe niż standardowy, szary ukr.
To trzeba kontrolować, eliminujac jednostki nie szanujące naszych norm kulturowych. Tak samo jak rodaków - patusów. A może i nawet bardziej bezwzględnie. Natomiast ci normalni... Im należy się pomoc w ogarnięciu się w obcym kraju. Taka, żeby mogli normalnie żyć i pracować. Ochrona przed skurwysynami zerujacymi na czyimś nieszczęściu. Np mnie ukry próbowały początkowo płacić fałszywymi banknotami. Nie dlatego, że to cwaniaki, tylko dlatego że ktoś ich wyruchał płacąc falszywkami.

No i Polsce jest na rękę pracownik robiący to, czego ja bym robić nie chciał.
I Polsce jest na rękę Rosja dalsza od naszych granic i Rosja słabsza a nie silniejsza.

Kto normalny myśli inaczej?
Zgłoś
Dziamdzi91 2023-09-01, 1:43 6
No i co to ma kurwa być? Koleś się DOJEBAŁ DO JAKIEJŚ BABY, więc mu kazali klęknąć i go puścili. Ani to drastyczne ani oburzające.
Zgłoś
darek1234 2023-09-01, 1:46 1
Dziamdzi91 napisał/a:

No i co to ma kurwa być? Koleś się DOJEBAŁ DO JAKIEJŚ BABY, więc mu kazali klęknąć i go puścili. Ani to drastyczne ani oburzające.

Niby ten synek dojebał się do baby? Przecież to jest tak głupie, że łyknąć to może motyle w dupie i inne ruSSkie głupole
Zgłoś
takamahi 2023-09-01, 2:01 1
sothis, tak z ciekawości zapytam, a jest ktoś kogo lubisz?
Zgłoś
PolskaSkarpetka 2023-09-01, 3:17 4
Ale wariatkowo w komentarzach. Wy jesteście tacy zjebani bo się popisujecie czy naprawdę wierzycie w to co piszecie.
Zgłoś
sothis 2023-09-01, 3:41 4
takamahi napisał/a:

, tak z ciekawości zapytam, a jest ktoś kogo lubisz?

Ideologicznie? Średnio. Ludzie są dość fałszywi i zakłamani, często nawet sami przed sobą nie przyznając się do tego. Do tego są strasznie głupi.
I na tych wadach sam siebie często łapie. Dość przykre
Natomiast poza nie lubieniem i obrzydzeniem się przywarami mocno mi ludzi szkoda. Tak bez względu na naród, rasę i wyznawaną ideologię.

No, ale ja jestem dość pojebany
Zgłoś
JebacPis100procent 2023-09-01, 3:57
Zuwalsky napisał/a:

Wideo nie działa

Zgłoś
intermag 2023-09-01, 5:19 15
Dziamdzi91 napisał/a:

Jak chcesz sobie ulżyć to idź na harda, smutny ruSSku.

Wspaniała retoryka banderowskich trolli kiedy piszą ruski przez dwa s. A teraz zweryfikujmy fakty jak to jest z tym SS

Krótko przed wznowieniem dzialan wojennych, galeria w Kijovie

Tak media na całym świecie widziały ukrow przed 2022

I na koniec najlepsze
Zgłoś
Srakotłuk 2023-09-01, 6:17 3
Jebane ukropitki, Putin za mało ich spalił.
Zgłoś
Brocha 2023-09-01, 7:11 1
Ajot napisał/a:

Wystarczy wprowadzić zasadę aby każdego Ukraińca, który w Polsce popełni przestępstwo (łącznie z jazdą po pijaku) deportować na Ukrainę. Przewiduję że na początku ZSU zostałyby zasilone sporą liczbą nowych rekrutów, a później jednak pozostali Ukraińcy w Polsce baliby się deportacji i przestaliby łamać prawo.

Idąc twoim tokiem myślenia kraje europejskie "Anglia" bylbyy czyste do polactwa w pół roku
Zgłoś
eFeN 2023-09-01, 7:15 18
Przecież to kurwa Polacy są. Jeszcze nie widziałem Ukraińca który tak piękną polszczyzną mówi "dojebałes sie do baby i płakała przez ciebie" Tu nawet krzty obcego akcentu nie ma.
I jeszcze w tle to zupełnie nie pasujące "bladź" a na koniec "uchodzijcie, uchodzijcie".

Albo jesteście debilami albo tak bardzo chcecie by ukry cos odjebały, że juz łykacie nawet najgorsze gówno.
No albo rzeczywiście jesteście jebanymi ruskimi trollami.

A co do bronienia zaatakowanej Ukrainki...
No, jeśli dla ciebie norma jest jakiś jebany patol drący mordę do bezbronnej kobiety z dziećmi grożący jej wpierdolem i mówiący, że jej dzieci to śmiecie, to ja kurwa współczuje ci rodzinnego domu bo musiałeś być tam nieźle szmacony przez całe swoje nic nie warte życie.

Choć jeśli mam być szczery to zupełnie ci nie współczuję. Widać za mało cie w tym domu jebali, że wyrosłeś na takie ludzkie gówno.
Zgłoś
WieprzowinkadlaMuslimka 2023-09-01, 7:17 1
Typowy prawilny druk socjalistycznych szmat pisowskich.
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-09-01, 7:20 1
Srakotłuk napisał/a:

Jebane ukropitki, Putin za mało ich spalił.

@Srakotłuku pierdolony, podaj współrzędne swojej nory, przyjadę i wszystkich was srakotłuków z dymem puszczę.
Zgłoś
takamahi 2023-09-01, 7:25 5
intermag napisał/a:

Wspaniała retoryka banderowskich trolli kiedy piszą ruski przez dwa s. A teraz zweryfikujmy fakty jak to jest z tym SS

Następny mądry inaczej ruski propagandysta, masz tak na szybko dw.com/pl/rosyjska-propaganda-o-ukrai%C5%84skich-nazistach-sprawdzamy-...

Co poniektórzy to tu odwalają zajebistą robotę za ruską agenturę, debile.

W to twoje najlepsze na koniec, wideo z logiem KADYROV w lewym górnym rogu to już chyba tylko skończony ćwierćmózg taki jak ty uwierzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem