Ps tak nie umiem zgrać inaczej filmiku więc nagrałem ekran
Ps tak nie umiem zgrać inaczej filmiku więc nagrałem ekran
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I w całym swoim antyukraińskim zaślepieniu nie przyszło ci do pustej głowy, że najpierw powstało to godło, a dopiero potem UPA?
Ruski trol przynajmniej jest szczery, robi to na zlecenie. A debile łykają wszystko co pasuje do ich poglądów, co tam, że kupy się nie trzyma. Wierzą, bo chcą wierzyć, a co im nie pasuje, to fejk.
Ojejku, jej. Jak już Cię tak jara ta pedalnia, to jedź tam kolego i bij się za ten kraj. Tu na szczęście już większość przekonała się, że to taka sama swolocz, jak ruskie. Twoje pierdolenie tego nie zmieni. Wyzywanie kogoś od ruskich trolli jest śmieszne i żałosne. Świadczy o braku argumentów. Jest jeszcze oczywiście opcją, że sam jesteś ukrem. W takim układzie już tam dawno powinieneś być, bo nie mają kim strat uzupełniać z powodu korupcji i kurestwa tych, co siedzą u nas. Sami oficjalnie to przyznają.
Dokładnie opisałeś swojego kolegę po fachu - ruSSkiego darka.
motylek w dupie, jesteś zwykłym ruSSkim przegrywem i tyle w temacie.
0dbytBiskupa napisał/a:
I w całym swoim antyukraińskim zaślepieniu nie przyszło ci do pustej głowy, że najpierw powstało to godło, a dopiero potem UPA?
Wiem o tym, nie ubliżaj. Tyle, że to był herb rusów, więc nie bardzo się ukraina odcięła od korzeni.
A właśnie, że gówno wiesz, bo jest to symbol sięgający czasów starożytnych Słowian. Trójząb był używany jako symbol słowiańskiego boga Peruna. ruSSkie kundle przejęły Ukrainę z jej godłem. Popisałeś się jak marynarz na chuju
motylek w dupie, jesteś zwykłym ruSSkim przegrywem i tyle w temacie.
Tyle razy już ci powtarzałem, że nie mam z wami nic wspólnego.
A właśnie, że gówno wiesz, bo jest to symbol sięgający czasów starożytnych Słowian. Trójząb był używany jako symbol słowiańskiego boga Peruna. ruSSkie kundle przejęły Ukrainę z jej godłem. Popisałeś się jak marynarz na chuju
O kurwa, to jest najlepsze Jak ukraina to sztuczny twór, który ma 30 lat, a właśnie z terenów rusi kijowskiej wywodzi się całe ruskie gówno, dlatego dla rosjan są to tzw. "święte ziemie".
Tyle razy już ci powtarzałem, że nie mam z wami nic wspólnego.
O kurwa, to jest najlepsze Jak ukraina to sztuczny twór, który ma 30 lat, a właśnie z terenów rusi kijowskiej wywodzi się całe ruskie gówno, dlatego dla rosjan są to tzw. "święte ziemie".
Motylek, to po prostu najprawdopodobniej śmierdzący ukrzy dekownicy, albo Polacy opłacani przez ukrów, z konkretnymi instrukcjami, co mają mówić. Bo od ich wypowiedzi aż bije schemat, szablon, ulotka, którą dostają do ręki. Też mnie tu ta pedalnia niejednokrotnie zwyzywała od ruskich onuc, podczas gdy ja jednych od drugich w zasadzie nie rozróżniam - to ta sama swołocz ze wschodu.
Motylek, to po prostu najprawdopodobniej śmierdzący ukrzy dekownicy, albo Polacy opłacani przez ukrów, z konkretnymi instrukcjami, co mają mówić. Bo od ich wypowiedzi aż bije schemat, szablon, ulotka, którą dostają do ręki. Też mnie tu ta pedalnia niejednokrotnie zwyzywała od ruskich onuc, podczas gdy ja jednych od drugich w zasadzie nie rozróżniam - to ta sama swołocz ze wschodu.
Wiadomo. Na początku tej gówno-szopki, to wklejali normalnie gotowce, które dostawali z centrali.
Z tych 16 agentów , tak naprawde 12 to z Ukrainy. Nie ma co się oszukiwać..
"ABW i Prokuratura Krajowa w Lublinie rozbiły siatkę rosyjskiego wywiadu. Zatrzymano 16 osób, w tym 12 obywateli Ukrainy. Agenci GRU kazali im przeszukiwać polskie porty, umieszczać urządzenia śledzące w maszynach wojskowych i wykolejać pociągi."
wprost.pl/wojna-na-ukrainie/11365681/rosyjski-wywiad-werbowal-ukrainco...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów