Ps tak nie umiem zgrać inaczej filmiku więc nagrałem ekran
Ps tak nie umiem zgrać inaczej filmiku więc nagrałem ekran
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kazdy frajer, ktory nie wyciska nawet 100kg na klate, dba o fryzurke i nie umie zajebac 800 punktow na bokserze przynosi wstyd Polsce.
Przy okazji te Ukry to wlasnie Polacy z lat 80tych i 90tych, tylko z gorszymi, wymieszanymi z kacapskimi genami.
A to tylko dezerterzy i ci, których stać było na łapówkę w WCR-ach. Zobaczycie jaka będzie jatka, gdy do Polski przyjadą frontowcy połączyć się z rodzinami. Jeszcze pożałujemy, że ruscy nie zdążyli z denazyfikacją ukrów.
Zakładam, że będą napierdalać kurwy, które stamtąd spierdoliły za łapówę - to tam teraz temat bardziej kontrowersyjny, niż u nas. Choć nie zmienia to faktu, że wszystkie ukry to taka sama swołocz jak ruskie.
Nie lubię ukrów. Nie lubię ruskich. Pisiorów i fanbojów PO też. Ale debili, którzy nie potrafią dodawać 2 do 2 nie lubię najbardziej.
Ukrów jest u nas w chuj. Chujowy nibynaród. I zawsze znajdą się spierdoliny większe niż standardowy, szary ukr.
To trzeba kontrolować, eliminujac jednostki nie szanujące naszych norm kulturowych. Tak samo jak rodaków - patusów. A może i nawet bardziej bezwzględnie. Natomiast ci normalni... Im należy się pomoc w ogarnięciu się w obcym kraju. Taka, żeby mogli normalnie żyć i pracować. Ochrona przed skurwysynami zerujacymi na czyimś nieszczęściu. Np mnie ukry próbowały początkowo płacić fałszywymi banknotami. Nie dlatego, że to cwaniaki, tylko dlatego że ktoś ich wyruchał płacąc falszywkami.
No i Polsce jest na rękę pracownik robiący to, czego ja bym robić nie chciał.
I Polsce jest na rękę Rosja dalsza od naszych granic i Rosja słabsza a nie silniejsza.
Kto normalny myśli inaczej?
Problem polega na tym, że w niektórych zakładach te kurwy zostają mistrzami, brygadzistami, liderami etc. i dyrygują Polakami, mogąc pokazać w końcu, jak zjebaną mentalność mają.
No i co to ma kurwa być? Koleś się DOJEBAŁ DO JAKIEJŚ BABY, więc mu kazali klęknąć i go puścili. Ani to drastyczne ani oburzające.
Są tu gośćmi. Gość się tak nie zachowuje. Nigdy. Gość, który się tak zachowuje dostaje wpierdol i wylot.
Ale część z was (umyślnie z małej) jest zjebana. Fakty są takie, że chuj wie, o co tu chodzi. Z psychologicznego punktu widzenia, niektórzy wpadają w tzw. efekt potwierdzenia: jeżeli nie wiadomo o co chodzi, a ktoś napisze, że ukry biją Polaków, to na pewno tak jest. Idę o zakład, że jakby wrzucić filmik z podpisem ukr bije Polaka, na którym czarny bije białego i mówi po angielsku, to w niejednej głowie byłby srogi konflikt, co tak na prawdę o tym myśleć i czy czasami opis nie jest prawdziwy. Macie się za kumatych i racjonalnych w osądach, a prawda jest taka, że przez wasze uprzedzenia można wami dowolnie kręcić. Weźcie się kurwa ogarnijcie!
Fakty są takie, że jak ABW ze 2 miesiące wstecz zawinęło ruską siatkę szpiegowską, bo przymierzali się już do zamachów, to wśród zatrzymanych było: rusek sztuk jedna, trzech białorusów i 12 ukrów.
Jeszcze to gówno tu wisi i admin tego nie wyjebał ? I te komentarze ze 100 fejkowych kont jakiegoś russkiego trolla...
A to idol tych ruskich pedałów, zajebany przez putkera i pochowany przez niego w ruskim panteonie sławy
Czy do Ciebie kretynie nie dociera, że każdy ma tu w dupie zarówno ruskie jak i ukrze bydło?
I to źródło - Stonoga, bardzo wiarygodne.
Sprzedajne sadolowe kurwy banderowskie zaraz napiszą, że to gruzini, czeczeni, pakistańce, filipińczycy itp., ale na pewno nie nasi bracia Ukraińcy.
Takie półmózgi jak ty nie rozumieją, że patologia to patologia. Jedynie ci co do niej należą nie są w stanie tego pojąć i wbić sobie do tego pustego łba. Gdzieś tam pod Kijowem siedzi sobie taki sam zjeb jak ty i pierdoli takie same kocopoły, tylko zmienia >ukraińcy na >polacy.
Takie półmózgi jak ty nie rozumieją, że patologia to patologia. Jedynie ci co do niej należą nie są w stanie tego pojąć i wbić sobie do tego pustego łba. Gdzieś tam pod Kijowem siedzi sobie taki sam zjeb jak ty i pierdoli takie same kocopoły, tylko zmienia >ukraińcy na >polacy.
Problem polega na tym, że u nich to, co u nas jest patologia, jest normalne, więc nie pierdol
Właśnie miałem ci odpisać, że u Nas patologia to margines, a w tym ich sztucznym państwie z banderowskimi widłami w godle, patologia to całość, ale już ktoś to napisał.
Symbol UPA jako godło państwowe. Prawdziwi bracia.
Symbol UPA jako godło państwowe. Prawdziwi bracia.
I w całym swoim antyukraińskim zaślepieniu nie przyszło ci do pustej głowy, że najpierw powstało to godło, a dopiero potem UPA?
Przecież to kurwa Polacy są. Jeszcze nie widziałem Ukraińca który tak piękną polszczyzną mówi "dojebałes sie do baby i płakała przez ciebie" Tu nawet krzty obcego akcentu nie ma.
I jeszcze w tle to zupełnie nie pasujące "bladź" a na koniec "uchodzijcie, uchodzijcie".
Albo jesteście debilami albo tak bardzo chcecie by ukry cos odjebały, że juz łykacie nawet najgorsze gówno.
No albo rzeczywiście jesteście jebanymi ruskimi trollami.
Ruski trol przynajmniej jest szczery, robi to na zlecenie. A debile łykają wszystko co pasuje do ich poglądów, co tam, że kupy się nie trzyma. Wierzą, bo chcą wierzyć, a co im nie pasuje, to fejk.
"Dojebałeś się do baby? Płakała przez ciebie?" - to każdemu powinno dać do myślenia. Ale czego ja oczekuję, patopolaczki przecież myśleć nie potrafią, na hasło "Ukry" od razu dostają patriotycznej sraczki.
I to źródło - Stonoga, bardzo wiarygodne.
Wytłumacz mi tylko biały rycerzu po chuj to nagrywali publikowali ?
I w całym swoim antyukraińskim zaślepieniu nie przyszło ci do pustej głowy, że najpierw powstało to godło, a dopiero potem UPA?
Wiem o tym, nie ubliżaj. Tyle, że to był herb rusów, więc nie bardzo się ukraina odcięła od korzeni.
A debile łykają wszystko co pasuje do ich poglądów, co tam, że kupy się nie trzyma. Wierzą, bo chcą wierzyć, a co im nie pasuje, to fejk.
Dokładnie opisałeś swojego kolegę po fachu - ruSSkiego darka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów