18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Ukry
Jajacko • 2023-08-31, 22:56
Z pozdrowieniami dla wszystkich którzy tak dzielnie bronili Ukrainki przed patrolem któremu dzieciaki skopaly psa.

Ps tak nie umiem zgrać inaczej filmiku więc nagrałem ekran

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Saw 2023-09-01, 10:38 4
W sumie cieszy, że te ruskie kurwy do tej pory nie opanowały języka polskiego i dzięki temu widać jak te szmaty próbują siać ferment. Z tego pokaleczonego opisu filmu i z samego nagrania ni chuja nie wiadomo, o co chodzi. Dodatkowo tą dziurawą stroną budowaną za króla Ćwieczka można sobie dowolnie manipulować. Bawią mnie natomiast te spierdoliny umysłowe, które łykają ten ruski przekaz.
Zgłoś
Dildowagins 2023-09-01, 10:46
Gdzie kibole?? Pokażcie jajca i jak wasi koledzy w północy wyjdźcie "edukować" ulrów jak mają się zachowywać w Polsce.
Zgłoś
Antyrion 2023-09-01, 11:01
Te Banderowskie pomioty są warte tego ruskiego miru
Zgłoś
sensation87 2023-09-01, 11:02 1
czego się spodziewacie od wyznawców bandery i kultu nazizmu, to jest dzicz. Jeśli będziemy pozwalać im na takie akcje jak tu, czy w Krakowie - gdzie nawet nasz nieRząd chroni ich za pomocą marionetek zwanych Policja, to pamiętajcie, że historia lubi się powtarzać i kolejny raz staniemy się ofiarami
Zgłoś
skywalker75 2023-09-01, 11:10 4
Jeszcze to gówno tu wisi i admin tego nie wyjebał ? I te komentarze ze 100 fejkowych kont jakiegoś russkiego trolla...

A to idol tych ruskich pedałów, zajebany przez putkera i pochowany przez niego w ruskim panteonie sławy
Zgłoś
KANIBAL22 2023-09-01, 11:22 2
nie zesrajcie sie barszczem ukrainskim jakies kurwa smarki maloletnie wielbia bandere i sugeruja polskim glutom co maja robic mordy ich widac wiec po konkretnej lepie na ryj i sie oducza pajacowania tyle w temacie a sie kurwa pocicie w komentarzach jakby ukraincy polske napadli
Zgłoś
LubiewDupkę 2023-09-01, 11:27
jarek11 napisał/a:

jebac ukraine i pisiorow, zeby te kurwy tu wpuscic ja pierdole jak tak mozna zamiast zajebac ukrow

jebać lewackie kurwy ! ptfu lewaki !
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-09-01, 11:36 2
Czytam komentarze i nie mogę wyjść z podziwu, jak ludzie mogą mieć aż tak we łbach nasrane.
Zgłoś
~Dostojny 2023-09-01, 11:40
darek1234 napisał/a:

Niby ten synek dojebał się do baby? Przecież to jest tak głupie, że łyknąć to może motyle w dupie i inne ruSSkie głupole

No przecież wiadomo, że synek nie dojebał się do żadnej baby. Po prostu ruSSkie kurwy z zaporoża chciały zmieszać z błotem jakiegoś Polaka, pod byle jakim zmyślonym pretekstem.

"Rezajcie powoli, bo dobry był pan".
Zgłoś
Policeman 2023-09-01, 11:47 2
No gdzie są ci moraliści z poprzedniego filmu, którzy szukali Polaka, który powiedział tym karaluchom w twarz co o nich myśli?
W dupie są, a teraz najlepsze - te agresywne, chamskie gnojki to jest ich bananowa młodzież W MIARĘ dobrze chowana jak na warunki ukraińskie, poczekajcie aż przyjadą ci z biedy jak spierdolą z frontu, albo zakapiory po wojnie. Te wszystkie delikatne chłopczyki, wrażliwe na krzywdę innych, będą jak ten z filmiku, zagileni obsrani, klękający.
Zgłoś
MadZdzich 2023-09-01, 12:05 1
Ukraina powinna mieć na terenie przejscia granicznego punkt werbunkowy do armii - i tam powinni trafiać wszyscy ukraińcy którym nie pasuje polskie prawo, traktuje sie ich tu jak gości, daje schronienie i pracę, a niektórym nadal źle. Natychmiastowa deportacja... za każde, nawet najmniejsze przewinienie.
Zgłoś
darek1234 2023-09-01, 12:13 2
motylekwbrzuchu napisał/a:

No przecież wiadomo, że synek nie dojebał się do żadnej baby. Po prostu ruSSkie kurwy z zaporoża chciały zmieszać z błotem jakiegoś Polaka, pod byle jakim zmyślonym pretekstem.
"Rezajcie powoli, bo dobry był pan".

motylek w dupie ma oczy właśnie tam gdzie trzeci wyraz. Albo jesteś ślepy, głuchy i głupi, albo ślepy, głuchy i głupi. Z chujem się zamieniłeś na inteligencję, łyknąłeś to gówno?!
Zgłoś
~Dostojny 2023-09-01, 12:29 2
darek1234 napisał/a:

motylek w dupie ma oczy właśnie tam gdzie trzeci wyraz. Albo jesteś ślepy, głuchy i głupi, albo ślepy, głuchy i głupi. Z chujem się zamieniłeś na inteligencję, łyknąłeś to gówno?!

O, widzę, że u ruSSkiego darka załączył się mechanizm wyparcia.
Zgłoś
betonma 2023-09-01, 13:20 3
Klary napisał/a:

Najgorsze jest to, że na sadolu w temacie wojny na Ukrainie siedzą sami zwolennicy tego banderowskiego ścierwa. Nie można napisać prawdy, nie można wstawić filmu, gdzie upadlina dostaje wpierdol, bo zaraz wyzywany jest człowiek od onuc. Weźcie sobie kurwy tępe bez wiedzy nt. historii tych wszystkich "poszkodowanych" rosłych chłopów z Ukrainy pod swój dach. Dodam jeszcze od siebie, że to bardzo dobrze, że Rosjanie spuszczają im wpierdol, choć nie jestem prorosyjski. A wam, zwolennicy bandery - chuj w dupę. Najlepiej długi i sękaty.

Są takie sprawy w życiu w których nie da się być bezstronnym obserwatorem i świątynią obiektywizmu... ruscy napadli na Ukraińców, suwerenny kraj, mordują tam gwałcą i kradną, tak więc mój drogi kolego, nie pisz, że nie jesteś prorosyjski... jesteś! Jesteś jebaną prorosyjską kurwą, która chciałaby te ruskie zwierzęta tutaj ściągnąć, żeby robili u nas to co robią Ukrainie. Więc spierdalaj do moskwy ze swoimi poradami, ruski śmieciu i onuca Ci na drogę. Haaa tfuu!
Zgłoś
seeed71 2023-09-01, 13:32 1
Jarek_Wielki napisał/a:

Pracuje w zakładzie gdzie 85% to ukry! Straciłem cały szacunek dla tego narodu! Kurwy, dziwki, złodzieje! Leniwe kurwy! Tempe głupie dzidy!

Napisz czemu, lubię historyjki z pracy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem