Cytat:
@Abdulan to po chuj na forum marudzisz, że motocykliści mają przejebane?
Bo podałem przykład. Jeśli nie możesz tego zrozumieć to strasznie mi przykro. Przykłady stosuje się po to, aby inny człowiek mógł zrozumieć sens przekazywanej myśli. Podałem przykład bycia motocyklistą, bo to akurat jest najbliższa mi dziedzina, która się do tego nadawała.
I kogo nazywasz hipokrytą? Każdy ma takie zdanie jakie uważa za stosowne i CHUJ tobie do tego. Wiesz na czym polega dyskusja? Na rozmowie merytorycznej, agresja skierowana do kogoś w postaci słownej jest przejawem braku posiadania sensownych argumentów oraz podświadomego przeświadczenia o tym, że w takiej dyskusji nie ma się szans.
Wybacz, ale argumenty o stosunku analnym lub oralnym są dziwne. Jak już mówiłem, nie obchodzi mnie to w co ktoś raczy sobie wkładać swojego członka, dlatego właśnie nie chce o tym słuchać. Pedały bo takie określenie uważam za stosowne, są po prostu dość przykrym zjawiskiem, które jawnie mnie wkurwia i z tego powodu o tym się wypowiedziałem w poprzednim poście. Denerwują mnie te ich ruchy, gadka i nazywanie wszystkich homofobami.
Nie jestem homofobem, fobia to strach przed czymś, ja się nie boje pedałów, ja ich po prostu nie akceptuje jeśli mają zamiar się z tym obnosić.