Która kobieta zniesie małe żydowskie dziecko z pedalskiego związku?
Czyli: prowo wedle celebryty...
Hahaha skąd to wziąłeś? Od Freuda? Przeczytaj swój wcześniejszy post, znajdź analogię do Twojego kolejnego posta, a następnie nie pogrążaj się w:
- swojej hipokryzji
- głupocie
- homofobii
Mam podstawy, by w to wątpić, ale jednak dam Ci szansę spróbować samemu zrozumieć skąd mój atak na Twoją inteligencję oraz dlaczego nazywam Cię hipokrytą. A jak nie zrozumiesz to otwórz sobie w 2 oknach Twoje 2 posty i przeanalizuj z mamą, czy kimś innym, kto mógłby Ci pomóc. Pozdrawiam:)
A co do przykładu- strasznie demonizujesz tych kierowców i gejów, może to Tu masz jakiś uszczerbek, a nie geje? Ja jakoś nie widziałem nigdy w tv, czy na ulicy, żeby gej krzyczał, "że ładuje się w dupę z chłopakiem". Śmiem uważać, że Ty o stosunkach analnych homoseksualistów też nie wiesz bezpośrednio od geja, a przez swoje domysły, tudzież z internetu, więc nie pierdol, że się obnoszą z tym kto komu i gdzie wkłada kutasa.
dwie mamusie
Ojej, źle Ci z tym?
mać, ludzie, wyluzujcie, napijcie się lepiej wódeczki w ten piękny, czwartkowy wieczór zamiast spinać się na forach
a się spinacie, oni na jaja się tak poprzebierali i sobie jaja z ludzi robią, taka ukryta kamera, jeśli myślicie że faktycznie oni mieszkają z tym dzieckiem to mam dla was smutną prawdę, że nie. A jak by faktycznie mieszkali to bym z tym chyba do tv nie lecieli, prawda?
Piróg w rzeczywistości jest żydem.
żydowski pedał z tefałenu- kurwa
ogólnie adopcja dzieci przez pary homoseksualne jest czymś chorym! nie dość, że życie pokarało te dzieciaki, to dodatkowo mają rozjebaną psychikę przez dwóch tatusiów lub dwie mamusie i zerową szansę na akceptację społeczeństwa.
STOP dla HOMOSEKSUALIZMU!