📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre, aż się popłakałem ze smiechu prawie.jeszcze lepsze by było, jakby któras zeszła
@up
co tam baby z kutasami i przeróbki maćka, trumna we windzie to jest moc
co tam baby z kutasami i przeróbki maćka, trumna we windzie to jest moc
Dzisiaj mam zatrucie pokarmowe. I pieprzę, do windy dzisiaj nie wsiądę
jeloo napisał/a:
Dzisiaj mam zatrucie pokarmowe. I pieprzę, do windy dzisiaj nie wsiądę
Było tyle nie pieprzyć.
Ukryta kamera w windzie i jeszcze zdjecia z tylu katow i perspektyw? Lykacie wszystko jak pelikany, a mnie jakos nie jaraja te niby spontaniczne reakcje.
ciesze się jak idiota do ekranu monitora piwko
trafili by na kogos ze slabym sercem i musieli bvy sie zamieniac rolami ... btw, gdyby zrobili mi taki hujowy numer , zaskarzyl bym tych pojebów
co nie którym zawory musiały pościć
Z duchem jest na sadisticu, tego nie znalazlem. Jak bylo to chujowo otagowane.
Zajebiste reakcje ludzi
Zajebiste reakcje ludzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów