Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedno jest pewne, skoro nie fan pisu to na pewno pedalstwa albo nieudacznictwa i złodziejstwa - innych opcji nie ma.
Jak to? Innych opcji nie ma?
Bo w TV nie mówią, co?
Mózg wyprany konkretnie widzę...
Mam wrażenie, że nie każdemu to się spodoba
mnie to wali, bo i tak będę głosować na PIS jak większość normalnych Polaków,
i w dupie mam ból dupy takich jak ty
Edmund ty stary debilu. Jeśli faktycznie masz 54 lata to na pewno dobrze pamiętasz PRL i dobrze wiesz jak to sie skończyło. PiS to jebane komuchy z ta różnicą, że chodzą do kościoła.
Mówisz o normalnych Polakach. I tak racja, normalny (typowy) Polak jest głupi. I faktycznie Pis to partia opierająca się na tej głupszej części społeczeństwa, która nie potrafi samodzielnie myśleć i państwo musi ich we wszystkim wyręczać. Gardzę takimi patałachami.
Slaby troll.
I tylko tyle???
Zatrudniam 6 osób i fakt , że łopatą jest trochę teraz z robotą. Ale puki wsparcie dla firmy i pracowników jakie dostałem to ponad 70 koła.
Zwolnienia z ZUS na kwartał , dofinansowanie przestojowe jak i bezzwrotne pożyczki.
Mogę się założyć ,że gdyby to wcześniejsze buractwo rządziło to bym usłyszał "piniędzy mi ma i nie będzie" albo "zmień pracę ,weź kredyt"
Tak by to właśnie teraz wyglądało
I tylko tyle???
Zatrudniam 6 osób i fakt , że lipa jest trochę teraz z robotą. Ale puki wsparcie dla firmy i pracowników jakie dostałem to ponad 70 koła.
Zwolnienia z ZUS na kwartał , dofinansowanie przestojowe jak i bezzwrotne pożyczki.
Mogę się założyć ,że gdyby to wcześniejsze buractwo rządziło to bym usłyszał "piniędzy mi ma i nie będzie" albo "zmień pracę ,weź kredyt"
Duze piwo Popieram w 100%
Na szczęście dzieci nie mają praw wyborczych, więc tylko klawiatura Ci pozostaje. Baw się dobrze, tymczasem PiS wyjebie Ciebie
Jebac PiS?
I tylko tyle???
Zatrudniam 6 osób i fakt , że lipa jest trochę teraz z robotą. Ale puki wsparcie dla firmy i pracowników jakie dostałem to ponad 70 koła.
Podobno Ministerstwo Sprawiedliwości 2 złote za posta płaci, więc warto napisać 2 razy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów