📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
gdyby ubrał kominiarkę i plecak na plecy tak żeby z niego łom wystawał, to policja by się od razu doczepiła
po co to zasmiecac ten internet takimi glupotami za robote sie wezcie bo to anwet smieszne nie jest a na sadisticku jest MAsakrisc
kurwa, atostrady na euro nie wybudowane, a gość robi taki chłam. przysłużył by się polsce i pomachał trochę łopatą.
ostatnio wracalem z wybrzeza na podkarpacie i sobie poogladalem jak to "zapierdalaja" przy tych autostradach...
co do filmu to musze przyznac ze tez lazilem z ponczocha na łbie, raz w niej zakupy zrobiłem - ludzie dziwnie się na mnie patrzyli.. czuję że oni mi zazdrościli
co do filmu to musze przyznac ze tez lazilem z ponczocha na łbie, raz w niej zakupy zrobiłem - ludzie dziwnie się na mnie patrzyli.. czuję że oni mi zazdrościli
Tylko w warszawie takie pojeby chodzą po ulicach?
kolejny ani śmieszny, ani smutny.
Jedyne co mnie nieco rozbawiło to pomysł przejścia obok policjanta, ale jak widać nawet to mu nie wyszło
Jedyne co mnie nieco rozbawiło to pomysł przejścia obok policjanta, ale jak widać nawet to mu nie wyszło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów