18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
kaziolord 2011-08-01, 12:59
Lepsze to od tamtego gówna.
Zgłoś
SOSNA~ 2011-08-01, 13:51
gdyby ubrał kominiarkę i plecak na plecy tak żeby z niego łom wystawał, to policja by się od razu doczepiła
Zgłoś
k................r 2011-08-01, 15:40 2
po co to zasmiecac ten internet takimi glupotami za robote sie wezcie bo to anwet smieszne nie jest a na sadisticku jest MAsakrisc
Zgłoś
_................_ 2011-08-01, 16:46 1
kurwa, atostrady na euro nie wybudowane, a gość robi taki chłam. przysłużył by się polsce i pomachał trochę łopatą.
Zgłoś
rybus27 2011-08-01, 17:43
ostatnio wracalem z wybrzeza na podkarpacie i sobie poogladalem jak to "zapierdalaja" przy tych autostradach...

co do filmu to musze przyznac ze tez lazilem z ponczocha na łbie, raz w niej zakupy zrobiłem - ludzie dziwnie się na mnie patrzyli.. czuję że oni mi zazdrościli

traktuj mnie poważnie, bo jestem niepoważny
Zgłoś
ValvePlsFix 2011-08-01, 17:50 2
gruba szmata biceps na fejsie pokazuje
Zgłoś
pitarturbull1987 2011-08-01, 21:29
godny nastepca piatkowej porazki
Zgłoś
w................5 2011-08-01, 23:38 1
Tylko w warszawie takie pojeby chodzą po ulicach?
Zgłoś
ozon2000 2011-08-02, 2:49 1
kolejny ani śmieszny, ani smutny.
Jedyne co mnie nieco rozbawiło to pomysł przejścia obok policjanta, ale jak widać nawet to mu nie wyszło
Zgłoś
Gszysztow 2011-08-02, 9:56 1
Mógłby już umrzeć

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
zyleczka 2011-08-02, 15:03
50 groszy? Nie dziękuje xD
Zgłoś
Vagrant1s 2011-08-12, 20:36
Wiekszym pojebem niż kostek jest kolo co napierdala kijem w nogi od krzesła przed metro centrum.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów