📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@up
Nawet nie trzeba klikać na play, żeby wiedzieć, że będzie gówno...
Nawet nie trzeba klikać na play, żeby wiedzieć, że będzie gówno...
@up nawet nie trzeba wyłączać adblocka żeby wiedzieć że będzie gówno.
@up nawet nie trzeba pisać posta, bo i tak będzie gówno
@up nawet nie trzeba czytać postów, że to gówno, bo wiadomo od razu, że to gówno
nawet nie trzeba tego ogladac jak sie komus nie podoba,no ale jak ktos ma IQ rowne IQ prosiaka wpierdalającego wlasne gówno to odpala i narzeka
Spoiler:
Krzyk na zakonczenie rodem predatora ale nie oszukujmy sie kombajn i tak chujowy
Niech płaci czerwona hołota"
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Krzyk na zakonczenie rodem predatora ale nie oszukujmy sie kombajn i tak chujowy
@Wiochmen
to jakie IQ ma człowiek który to włączył i mu się podobało?
to jakie IQ ma człowiek który to włączył i mu się podobało?
ukryty kombajn?
nie wiem jak sie robi up up up ale za wasze starania piwko.. lepiej siedziec cicho niz pisac cos takiego panowie..
Mi tam się nawet nie odtwarza .
apollo1132, powiedz jak to robisz. Też oszczędzę sobie gwałtu na moim zmyśle estetycznym.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów