📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
NieWiemZeWiem napisał/a:
zjdięcie wstawiła rosyjska telewizja.... założe się że to nawet nie było w ukrainie
Taa i fatygowali się, żeby zbudować na poczekaniu, albo znaleźć na szybko ogrodzenie identyczne jak to otaczające posiadłość Janukowycza.
Czemu ich po prostu nie wypuścili?
ukraińce dają w ten sposób nam do zrozumienia że z człowieczeństwem mają tyle wspólnego co ciapaki.
Nie popieram zabijania, czy to człowieka, czy ptaka, ale to co piszecie to czysta hipokryzja.
A wielki płacz i lament jak jest martwe zwierze. No sadol pełną kurwa gębą.
Nie popieram zabijania, czy to człowieka, czy ptaka, ale to co piszecie to czysta hipokryzja.
co za hołota - pare postów wcześniej skomentowałem to, że wpadli do janukowicza na chate - że hołota to totalna - i co widze teraz ? ukrzyżowa... no ja nie moge - jak okreslić taką dzicz ? jak ja nienaiwdze takich dzikusów !!! cywilizacjo gdzie jesteś ? chyba za odre uciekła....
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Nie ma na świecie PR- owca, który przeforsowałby to bydło do UE. Jak najdalej!
To są strachy debile, truchła ptaków drapieżnych odstraszające te żywe. Pewnie gość miał tam jakąś hodowlę przepiórek, albo bażantów. W Polsce też często się tak robi, że upolowane, albo zdechłe sokoły krzyżuje się, albo wypycha i stawia koło wybiegu. Oczywiście według was to krzyżował je dla zabawy...
podaj zródło!!!!!!!!!!
always look on the bright side of life
Mam nadzieje, że jest tak jak pisze niezly i do końca nie popierdoliło naszych sąsiadów...
Mam nadzieje, że jest tak jak pisze niezly i do końca nie popierdoliło naszych sąsiadów...
Catacombe napisał/a:
O kurwa, wielcy sadolowi miłośnicy życia. Gif jak palone jest żywcem dziecko. Typowe komentarze "he he gupi murzyn he he".
A wielki płacz i lament jak jest martwe zwierze. No sadol pełną kurwa gębą.
Myślę, że chodzi o coś innego.
Ptaki Janukowycza nie brały udziału w tej ludzkiej wojnie, a stały się ofiarą bezsensownej agresji tych bydlaków.
Samo znęcanie się nad zwierzętami jest oczywiście złe, ale tu mamy do czynienia z upadkiem moralnym i brakiem logicznego myślenia.
Każdy normalny, nawet demolując dom swego wroga oszczędziłby niewinne istoty, niezależnie czy to ludzie czy zwierzątka.
[edit] To co pisze niezly ma sens, jeśli przyjrzeć się temu zdjęciu. Nie wygląda to na zbite na szybko krucyfiksy postawiane byle jak.
ta to są własnie te jebane ukraińskie degeneraty... i my takim kurwa dzikusom mamy zamiar słać pomoc, no kurwa a za te jebane flagi upa to powinniśmy im wysłać gówno w paczkach... kurwa nienawidzę ich..
Jebane ukraińskie zwierzęta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów