📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
niezly napisał/a:
To są strachy debile, truchła ptaków drapieżnych odstraszające te żywe. Pewnie gość miał tam jakąś hodowlę przepiórek, albo bażantów. W Polsce też często się tak robi, że upolowane, albo zdechłe sokoły krzyżuje się, albo wypycha i stawia koło wybiegu. Oczywiście według was to krzyżował je dla zabawy...
Nie jestem pewien, czy stawianie ptaków chronionych koło wybiegu jest najlepszym pomysłem.
menelutor napisał/a:
Nie jestem pewien, czy stawianie ptaków chronionych koło wybiegu jest najlepszym pomysłem.
A kto bogatemu zabrania?
A w TVNie mówili że nic nie niszczą. To Janukowicz pewnie sam pomordował i zwalił na biednych cywilizowanych demonstrantów.
Norwegia była pierwsza 1996
Dla zainteresowanych: klip z cyckami (4:10). W moich czasach, to było coś. Teraz to różnie.
Dla zainteresowanych: klip z cyckami (4:10). W moich czasach, to było coś. Teraz to różnie.
to są straszaki dla drapieżnych ptaków. janukowycz miał tam pawie przecież
WaflowyRurku napisał/a:
Ja jebie, ukraińska swołocz kurwa ich mać
Widocznie pozostały w ich krwi ciągotki z lat 43-44.
Bo ukraina może normalnie funkcjonować tylko pod batem Polskim lub pół na pół Polskim i Rosyjskim.
Wszystkie miasta zachodniej ukrainy zostały założone przez Polaków natomiast wschodniej przez ruskich.
Nie sądzę by wolność ukrainy była dobrym pomysłem za dużo tam swołoczy, która nie myśli.
To jedyny Słowiański kraj, który nie powinien być wolny.
Jebane pelikany łykacie wszystko co rzuci wam rosyjska propaganda te zdjęcie jest robione miesiąc - dwa temu ptaki zabił nikt inny jak Janukowycz a źródło tego przecudownego obrazka to nic innego niż twitter.com/russian_market/status/437284215194132481/photo/1 dla leniwych dodam to en.wikipedia.org/wiki/Russian_Market podsumowując spora cześć użytkowników to idioci. Pozdrawiam i zacznijcie do kurwy nędzy myśleć
Ukraina to dzicz mentalna, koniec teamtu, dla mnie to kraj może przestac istnieć od zaraz wraz ze wszystkimi mieszkańcami. Ukraińcy we krwi mają bydlęctwo. Zostało im to po latach nękania przez mongołów i innych.
Skurwysyny, niech rozjebią ten swój "kraj" wpizdu. Rzygać mi się chce jak słyszę o tych polskich wolontariatach które pomagają tym frajerom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów