18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
swampman 2014-02-23, 22:43
lykacie to jak pelikany... byle gowno
Zgłoś
menelutor 2014-02-23, 22:58
niezly napisał/a:

To są strachy debile, truchła ptaków drapieżnych odstraszające te żywe. Pewnie gość miał tam jakąś hodowlę przepiórek, albo bażantów. W Polsce też często się tak robi, że upolowane, albo zdechłe sokoły krzyżuje się, albo wypycha i stawia koło wybiegu. Oczywiście według was to krzyżował je dla zabawy...

Nie jestem pewien, czy stawianie ptaków chronionych koło wybiegu jest najlepszym pomysłem.
Zgłoś
dram09 2014-02-23, 23:08 1
menelutor napisał/a:

Nie jestem pewien, czy stawianie ptaków chronionych koło wybiegu jest najlepszym pomysłem.

A kto bogatemu zabrania?
Zgłoś
protos 2014-02-23, 23:14
A w TVNie mówili że nic nie niszczą. To Janukowicz pewnie sam pomordował i zwalił na biednych cywilizowanych demonstrantów.
Zgłoś
SummonNecro 2014-02-23, 23:20
Norwegia była pierwsza 1996

Dla zainteresowanych: klip z cyckami (4:10). W moich czasach, to było coś. Teraz to różnie.

Zgłoś
nemiroff 2014-02-24, 0:10
to są straszaki dla drapieżnych ptaków. janukowycz miał tam pawie przecież
Zgłoś
k................8 2014-02-24, 0:26 2
WaflowyRurku napisał/a:

Ja jebie, ukraińska swołocz kurwa ich mać
Widocznie pozostały w ich krwi ciągotki z lat 43-44.

Bo ukraina może normalnie funkcjonować tylko pod batem Polskim lub pół na pół Polskim i Rosyjskim.
Wszystkie miasta zachodniej ukrainy zostały założone przez Polaków natomiast wschodniej przez ruskich.
Nie sądzę by wolność ukrainy była dobrym pomysłem za dużo tam swołoczy, która nie myśli.
To jedyny Słowiański kraj, który nie powinien być wolny.
Zgłoś
pelepele 2014-02-24, 0:27
ojej, gimby się oburzyły bo ptaszki zabili
Zgłoś
garfild 2014-02-24, 0:51
Jebane pelikany łykacie wszystko co rzuci wam rosyjska propaganda te zdjęcie jest robione miesiąc - dwa temu ptaki zabił nikt inny jak Janukowycz a źródło tego przecudownego obrazka to nic innego niż twitter.com/russian_market/status/437284215194132481/photo/1 dla leniwych dodam to en.wikipedia.org/wiki/Russian_Market podsumowując spora cześć użytkowników to idioci. Pozdrawiam i zacznijcie do kurwy nędzy myśleć
Zgłoś
DarkSlayer 2014-02-24, 10:08
Ukraina to dzicz mentalna, koniec teamtu, dla mnie to kraj może przestac istnieć od zaraz wraz ze wszystkimi mieszkańcami. Ukraińcy we krwi mają bydlęctwo. Zostało im to po latach nękania przez mongołów i innych.
Zgłoś
socjalmmv 2014-02-24, 11:46 1
Skurwysyny, niech rozjebią ten swój "kraj" wpizdu. Rzygać mi się chce jak słyszę o tych polskich wolontariatach które pomagają tym frajerom.

Zgłoś
Peter-Norivotset 2014-02-24, 11:57
oby Władimir Putin udowodnił tym ścierwom jak Rosja potrafi tłumić zamieszki robiąc kaleki z protestantów.

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów