Monisia Lewińska odetchnęła z ulgą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To jest ta cała Lewińska? Nie dziwię się, że taki szum o ten romans. Żeby z takim kaszalotem...
ale gówno ... sadol po chuju
Chodzi o radzia?
Cieszcie się, że maliniak u Trumpa pozłacanych klamek nie odkręcał i sztućców po kieszeniach nie kitrał. Już sam fakt, że tego parobka tam wpuścili daje waszej kurwilandii +100 do respektu.
Fakt, faktem, maliniak najlepiej nadaje się na obchody dożynek w jakiejś podlaskiej mieścinie. Jego czerstwy pysk doskonale komponuje się ze strojami ludowymi i dużym bochnem chleba.
Fakt, faktem, maliniak najlepiej nadaje się na obchody dożynek w jakiejś podlaskiej mieścinie. Jego czerstwy pysk doskonale komponuje się ze strojami ludowymi i dużym bochnem chleba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów