Poszukiwany przez policję w Pietrozawodsku kierowca "potrącił" na przejściu dla pieszych dwie kobiety ze skutkiem śmiertelnym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Poszukiwany przez policję w Pietrozawodsku kierowca "potrącił" na przejściu dla pieszych dwie kobiety ze skutkiem śmiertelnym.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla wielu kobiet, spoglądanie w stronę nadjeżdżających samochodów podczas przechodzenia przez jezdnię, jest chyba poniżej ich godności.
Rozchodzi to, spokojnie nic się nie stało.
Towarzysz dba tylko o wyrównaniu dysproporcji mężczyzn i kobiet po wielkiej wojnie ojczyźnianej. A co do dziewuch widząc co się dzieje u nas czy też w Szwecji to zapewne zombiaczek przyklejony do smartphona.
no panowie, z tym 3,14erdoleniem o tym że kobiety się nie rozejrzały albo nie poświęciły wystarczającej uwagi to was chyba po*ebało. Jedyną osobą odpowiedzialną za ten wypadek jest kierowca, który raz że zapierd*la jak po*eb w zabudowanym i z taką prędkością wjeżdża na skrzyżowanie, to jeszcze wyprzedza przed przejściem dla pieszych. Dodatkowo dziewczyny nie miały szans na reakcję jak już weszły na pasy. Koleś przemieszczał się tak szybko, że musiałyby być chyba jakimś spider manem, żeby zdążyć zareagować.
Ja się rozglądam nawet pod prąd czy ktoś nie zapierdala na mnie jak idę przez ulice.
Warystor napisał/a:
Dla wielu kobiet, spoglądanie w stronę nadjeżdżających samochodów podczas przechodzenia przez jezdnię, jest chyba poniżej ich godności.
no pewnie ta "godność" powoduje, że Polska przoduje w zgonach na pasach , a średnia przekracza o 30% średnią dla UE
appsso.eurostat.ec.europa.eu/nui/submitViewTableAction.do
Ale ten na sąsiednim pasie też dojebał, powinien się zatrzymać i poczekał może tym samym dał by sygnał do tego pustego łba co zpaierdalał że ktoś jest na przejściu.
Przecież tam jest sygnalizacja świetlna i to z licznikiem, i pali się zielone dla aut...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów