Zrozumiano?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
TB303 napisał/a:
Za wjazd z partyzanta dzieciakowi w klatę, zawsze piwo.
Piwo dla Twoich starych.
widzę że ludzie poruszający się na dwóch kołach z jakimś silnikiem mają jakieś problemy emocjonalne, albo normalnie są popierdoleni, u nas dobrze to widać, zaczynając od tych na hulajnogach ( chuj nie hulajnoga w sumie bo noga nie hula tylko palce na gaz i hamulec) po motopizdy co mają jeden mózg do podziału na stu
Kurwa przypomniało mi się jak za łepka grałem w piłkę i piłka przeleciała przez piłkołap i zajebała w taksówkę. Wyszedł jebany ura bura i zaczął kozaczyć do dzieciaków po 10 lat. Złapał mnie za szyję i szarpał, a na szczęście jakiś prawilniaczek to zobaczył i zajebał złotówie z liścia i się uspokoił.
Bardzo ładnie a teraz za jadę po chodniku powinien dostać tak samo od dwa razy większego od siebie dla równowagi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów