18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Fraglessi 2022-10-14, 8:06 15
Podtlenek azotu. Efekty: halucynacje, smieszne wizje, smiech z niczego, dezorientacja, falowanie lub kręcenie obrazu. ogólnie fajnie. Polecam! Jak ktoś chce może spróbować z bitą śmietaną. W pojemniku "bitej śmietany" znajdują się 2 rzeczy: substancja o płynnej konsystencji i N2O. Reszta w internetach.
Zgłoś
cezaar83 2022-10-14, 8:39 1
hel tez sie tak pali, wydmuchujesz i w balonik, taki obieg po kilka razy
Zgłoś
BambiPMT 2022-10-14, 9:20 6
polledent napisał/a:

Podtlenek azotu. Efekty: halucynacje, smieszne wizje, smiech z niczego, dezorientacja, falowanie lub kręcenie obrazu. ogólnie fajnie. Polecam! Jak ktoś chce może spróbować z bitą śmietaną. W pojemniku "bitej śmietany" znajdują się 2 rzeczy: substancja o płynnej konsystencji i N2O. Reszta w internetach.

Mówisz wąchasz se z chłopakiem poppersa, żeby dupka luźniejsza była?
Szkoda że nie u mnie na osiedlu taka akcja. Wpadłbym w środek i liście całej ekipie. Szczególnie pizdom co się po ulicy pokładają.
Zgłoś
janniezbedny23 2022-10-14, 9:28 3
U mnie trzydzieści lat temu dzieci bawiły się tak z budaprenem
Zgłoś
Salce5oN 2022-10-14, 10:34 1
Bambrych napisał/a:

Szkoda że nie u mnie na osiedlu taka akcja. Wpadłbym w środek i liście całej ekipie. Szczególnie pizdom co się po ulicy pokładają.

Widze ze kolega w temacie

Green gas dostepny we wszystkich lokalnych slepikach w UK. Wyglada jak naboje do syfonu. Przy zakupie 24 paczka balonow gratis:)
Zgłoś
htp 2022-10-14, 10:37 1
Salce5oN napisał/a:

Widze ze kolega w temacie
Green gas dostepny we wszystkich lokalnych slepikach w UK. Wyglada jak naboje do syfonu. Przy zakupie 24 paczka balonow gratis:)

Czyli podtlenek azotu, naboje do bitej śmietany.
Zgłoś
cormax19000 2022-10-14, 11:44
W uk wszędzie po weekendzie leża te naboje do syfonów a w polskich rejonach to same puszki karpackiego albo taniego cydra
Zgłoś
Hexagon 2022-10-14, 12:56 8
Bambrych napisał/a:

ja pierdole jaki internetowy Chuck Norris.... ważysz chociaż z 50 kg twardzielu ???? hahahahahahahaahah trzeba byc meeega pizdą żeby pisać takie komentarze jak twój synu
Zgłoś
dogip 2022-10-14, 12:58 7
Chuja się znacie. Podtlenki azotu czy tam budapren? W jakim wy towarzystwie się obracacie? Zwykłe niedotlenienie mózgu wywołane pompowaniem balonów i wprowadzeniem błędnika w osłupienie poprzez obroty ciała. Normalna reakcja organizmu. Nie trzeba żadnej chemii.
Zgłoś
Maniecky 2022-10-14, 13:24 1
Ekipa Mulitkulti plus jeden bialy pasztet... mialem nadzieje ze cos przejedzie tego wirujacego pedalka
Zgłoś
0rion 2022-10-14, 13:43 2
to jest w uk. mieszkam tu od jakos 20 lat. chodzac do szkoly typu liceum przed wejsciem stoi grupa 10 negridow i innych podgatunkow i nawet sie nie pierdola tylko pala zielsko i napierdalaja balony pod samym wejsciem. oczywiscie nauczyciele nawet nic z tym nie robia bo raz ze boja sie o wlasne bezpieczenstwo a dwa ze nie chca urazic uczuc sniadnych gentelmenow. patologia
Zgłoś
BambiPMT 2022-10-14, 13:54 2
Hexagon napisał/a:

ja pierdole jaki internetowy Chuck Norris.... ważysz chociaż z 50 kg twardzielu ???? hahahahahahahaahah trzeba byc meeega pizdą żeby pisać takie komentarze jak twój synu

Ehh może za młody jesteś, ale kiedyś to był u nas porządek. Takie niedosrane gówno jak ty i te gnoje z balonikami te szopki to se mogło odpierdalać w głębi lasu. A nie po ulicy się pokładać. Schowaj się w swojej piwnicy penetruj se tam dildosami odbyt czy co tam wolnym czasie robisz i zamknij pizde.
Zgłoś
Hexagon 2022-10-14, 14:16 6
Bambrych napisał/a:

Ehh może za młody jesteś, ale kiedyś to był u nas porządek. Takie niedosrane gówno jak ty i te gnoje z balonikami te szopki to se mogło odpierdalać w głębi lasu. A nie po ulicy się pokładać. Schowaj się w swojej piwnicy penetruj se tam dildosami odbyt czy co tam wolnym czasie robisz i zamknij pizde.

ty debilu przeczytałeś co napisałeś przed wysłaniem,<< moje córki są pewnie starsze od ciebie a na pewno mądrzejsze ... kretynie przecież nie da się zrozumieć twojego bełkotu, nie potrafisz sklecić nawet zdania .... jestes umysłowym klapkiem kuboty, a to że ciągle wypisujesz coś o pedałach świadczy że sam masz pewnie takie zapędy i chętnie przyjąłbyś coś w dupę tylko się boisz co koledzy powiedzą , mam rację ??? kurwa wiem że mam synku
Zgłoś
AnalAcrobat 2022-10-14, 14:44 2
Bambrych napisał/a:

Jeżeli jedyne o czym pomyślałeś podczas czytania jak działa chemia na organizm człowieka to wąchanie z chłopakiem i luźniejsza dupka , toś pedał, albo kryptopedał ( co sam wojuje z gejami w internecie, ale sam miał kilka epizodów )

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów