Podtlenek azotu. Efekty: halucynacje, smieszne wizje, smiech z niczego, dezorientacja, falowanie lub kręcenie obrazu. ogólnie fajnie. Polecam! Jak ktoś chce może spróbować z bitą śmietaną. W pojemniku "bitej śmietany" znajdują się 2 rzeczy: substancja o płynnej konsystencji i N2O. Reszta w internetach.
Mówisz wąchasz se z chłopakiem poppersa, żeby dupka luźniejsza była?
Szkoda że nie u mnie na osiedlu taka akcja. Wpadłbym w środek i liście całej ekipie. Szczególnie pizdom co się po ulicy pokładają.
Szkoda że nie u mnie na osiedlu taka akcja. Wpadłbym w środek i liście całej ekipie. Szczególnie pizdom co się po ulicy pokładają.
Widze ze kolega w temacie
Green gas dostepny we wszystkich lokalnych slepikach w UK. Wyglada jak naboje do syfonu. Przy zakupie 24 paczka balonow gratis:)
Widze ze kolega w temacie
Green gas dostepny we wszystkich lokalnych slepikach w UK. Wyglada jak naboje do syfonu. Przy zakupie 24 paczka balonow gratis:)
Czyli podtlenek azotu, naboje do bitej śmietany.
ja pierdole jaki internetowy Chuck Norris.... ważysz chociaż z 50 kg twardzielu ???? hahahahahahahaahah trzeba byc meeega pizdą żeby pisać takie komentarze jak twój synu
ja pierdole jaki internetowy Chuck Norris.... ważysz chociaż z 50 kg twardzielu ???? hahahahahahahaahah trzeba byc meeega pizdą żeby pisać takie komentarze jak twój synu
Ehh może za młody jesteś, ale kiedyś to był u nas porządek. Takie niedosrane gówno jak ty i te gnoje z balonikami te szopki to se mogło odpierdalać w głębi lasu. A nie po ulicy się pokładać. Schowaj się w swojej piwnicy penetruj se tam dildosami odbyt czy co tam wolnym czasie robisz i zamknij pizde.
Ehh może za młody jesteś, ale kiedyś to był u nas porządek. Takie niedosrane gówno jak ty i te gnoje z balonikami te szopki to se mogło odpierdalać w głębi lasu. A nie po ulicy się pokładać. Schowaj się w swojej piwnicy penetruj se tam dildosami odbyt czy co tam wolnym czasie robisz i zamknij pizde.
ty debilu przeczytałeś co napisałeś przed wysłaniem,<< moje córki są pewnie starsze od ciebie a na pewno mądrzejsze ... kretynie przecież nie da się zrozumieć twojego bełkotu, nie potrafisz sklecić nawet zdania .... jestes umysłowym klapkiem kuboty, a to że ciągle wypisujesz coś o pedałach świadczy że sam masz pewnie takie zapędy i chętnie przyjąłbyś coś w dupę tylko się boisz co koledzy powiedzą , mam rację ??? kurwa wiem że mam synku
Jeżeli jedyne o czym pomyślałeś podczas czytania jak działa chemia na organizm człowieka to wąchanie z chłopakiem i luźniejsza dupka , toś pedał, albo kryptopedał ( co sam wojuje z gejami w internecie, ale sam miał kilka epizodów )
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów